Genç kadını darp eden Meral Kaplan'a mahkemeden şok! Hapsi isteniyor

Eski manken ve oyuncu Meral Kaplan’ın, 2011 yılında nikah masasına Erhan Kiani ile boşanma davasında tanık olan Kübra Ulutaş’a tehditler savurup darp ettiği iddia edildi. “Bana dil çıkardı, tahrik etti” diyen Kaplan’a basit yaralama ve hakaret suçundan 5 yıla kadar hapis istemiyle dava açıldı.

Meral Kaplan ile iş insanı Erhan Kiani, 8 yıllık evliliklerinin ardından şiddetli geçimsizlik nedeniyle mahkemelik olmuş ve boşanma kararı almışlardı. Kaplan, duruşmaya tanık olarak gelen Kübra Ulutaş'a saldırdı. Yüzüne vurarak darp ettiği genç kadın, yere düştü. Bu sırada Kaplan'ın ölümle tehdit ettiği tanığa sinkaflı sözler sarf ettiği de iddia edildi.

Genç kadını darp eden Meral Kaplan'ın hapsi isteniyor


MERAL KAPLAN'DAN ŞİKAYETÇİ OLDU

Sabah Gazetesi'nden Dilek Yaman Demir'in haberine göre; Olayın ardından şikayetçi olan Ulutaş, Kaplan'ın cezalandırılmasını istedi. Kaplan, Ulutaş'ın dil çıkararak kendisini kışkırttığını belirtip "Yanına gitmeye çalıştım ancak güvenlik görevlileri engelledi. Herhangi bir temasım olmadı" dedi.

Hakkında basit yaralama, tehdit, hakaret suçlarından dava açılan Kaplan'ın 5 yıla kadar hapsi isteniyor.

Genç kadını darp eden Meral Kaplan'ın hapsi isteniyor

 

 

Genç kadını darp eden Meral Kaplan'a mahkemeden şok! Hapsi isteniyor ile ilgili etiketler Meral Kaplan mahkeme dava hapis istemi Erhan Kiani
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.