Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler

Konya'da yaşayan 21 yaşındaki Demet A. yaklaşık bir ay çalıştıktan sonra maruz kaldığı taciz nedeniyle ayrıldığı kafenin sahibi Murat D., sevgilisi Sara D. ve ikilinin bir arkadaşı tarafından kaçırılarak bir rezidansa götürüldü. Genç kadın burada 3 saat boyunca işkenceye maruz kaldı. 3 saat boyunca dehşeti yaşayan genç kadın hastanede tedaviye alınırken olay sonrası 3 kişi gözaltına alındı.

Konya'da, Murat D. ve sevgilisi Sara D.'nin ortak işlettiği kafede 1 ay çalışan Demet A. (21), iddiaya göre Murat D.'nin tacizine uğrayınca, 1.5 ay önce işten ayrılıp başka bir kafeteryada çalışmaya başladı. Sabah'ın haberine göre Murat D., sevgilisi Sara D. ve ikilinin arkadaşı Tuğba D., önceki gün Demet A.'nın çalıştığı kafenin önüne gitti. Genç kızı arayıp önemli bir mesele olduğunu ve konuşmak istediğini söyleyen Murat D., dışarı çıkar çıkmaz Demet'i kadın arkadaşları ile birlikte zorla araca bindirdi.

Sabah gazetesinden Tolga Yanık'ın haberine göre, kadınlar tarafından boğazına ip bağlanan ve bıçak çekilen Demet, bağırıp yardım isteyemedi.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler

Şüpheliler genç kızı merkez Selçuklu ilçesinde stüdyo dairelerin olduğu siteye götürdü. Kameralara yakalanmamak için genç kızı arka kapıdan binaya sokan şüpheliler, el ve ayaklarını bağladıkları Demet'e işkence yapmaya başladı.

"SEVGİLİMİ SEN Mİ AYARTTIN?"

Şüphelilerden Sara D., 'Sevgilim Murat'ı sen mi ayarttın' dedi. Demet ise onu ağabey gibi gördüğünü, çocuklarından birkaç yaş büyük olduğunu, kendisini taciz etmesi üzerine kafedeki işinden ayrıldığını söyledi.

ÇIRILÇIPLAK SOYUP 3 SAAT İŞKENCE YAPTILAR

Ancak buna rağmen Sara D. genç kıza inanmayıp işkencelerini sürdürdü. Demet'i çırılçıplak soyan, yüzünde sigara söndüren ve saçını makas ve bıçakla kesen, bu anları da cep telefonu ile kaydeden şüpheliler, kendisine ve teyzesine zarar vereceği yönünde tehdit edip, 3 saat süren işkencenin ardından genç kızı bıraktı.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler - Resim : 2

Bindiği taksiyle tekrar çalıştığı kafeye dönen Demet A., hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

"SÜREKLİ TACİZ EDİYORDU"

Murat D. ve Sara D.'nin ortak işlettiği kafede 1 ay çalıştıktan sonra 1,5 ay önce oradan ayrılan Demet A. yaşadıklarını anlattı. Demet A., "Yanında çalıştığım süre boyunca beni hem sözleri ile hem de hareketleri ile taciz ediyordu. Sürekli yüzümü ellemeler, yaşın bir önemi olmadığı yönünde sözler söylüyordu. Ailemde buranın uygun olmadığın söyledi ve oradan ayrıldım. Olay gecesi önemli bir konu konuşacağını söyleyip beni dışarı çağırdı.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler - Resim : 3

"İŞKENCE YAPTILAR"

Dışarı çıkınca iki kadın saklandığı yerden çıkıp beni zorla araca bindirdi. Bıçak dayayıp, sesimi çıkarmamam istendi. Eve getirdiklerinde elimi kolumu bağladılar. Sevgilisi ile bir ilişkim olmadığını söylememe, haklı olmama rağmen özür dilediysem de fayda etmedi. Sara D. bana işkence yapmayı sürdürdü.

Çırılçıplak soyup videoya çektiler. Yüzümde sigara söndürüp, saçımı makas ve bıçakla kestiler. Ne kadar yalvarsam da bırakmadılar. Beni tecavüz ettirmekle tehdit ettiler. Cinsel istismarda bulundular.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler - Resim : 4

Bu bizim imzamız diyerek göğsüme bıçakla imza attılar. Dayanacak gücüm kalmayınca bıraktılar. Telefonumu gasp ettikleri için kimseden yardım isteyemedim" dedi.

BAŞKA BİR KIZA DA YAPMIŞLAR

Demet A. şüphelilerin kendisinden hemen sonra başka bir kıza da aynısını yaptıklarını belirterek, "O kızda şikayetçi oldu. Ona da bana yaptıklarını yapmışlar.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler - Resim : 5

Yakalanınca da bizim kendi kendimize bunları yaptığımızı, bir suçlarının olmadığını söylemişler. Bana hiç unutamayacağım acıları yaşattılar. Ben insanların yüzüne bakamıyorum. Psikolojim alt üst oldu. Hiç suçum yokken bana saatlerce işkence yaptılar. Birde bizi arayıp şikayetimizi geri çekmemizi istiyorlar. Cezalarını çeksinler istiyorum" diye konuştu.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler - Resim : 6

GÖZALTINA ALINDILAR

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı. 3 şüpheli Demet A'ya yönelik eylemleri nedeniyle adli kontrol alırken, diğer genç kıza yönelik eylemleri nedeniyle tutuklandı.

Gözaltına alınan şüpheliler hakkında, 'Cinsel istismar, kişiyi hürriyetinden yoksun kılma, yaralama, yağma' suçlarından işlem yapıldı.

Genç kadın saatlerce dehşeti yaşadı: Saçını kesip yüzünde sigara söndürdüler ile ilgili etiketler Konya İşkence rezidans demet a murat d
GÜNÜN VİDEOSU

Cansız bedeni bulunan eski Bakan Mehmet Ali Yılmaz'ın olaylı TS-FB maçı sonrası verdiği röportaj!

Spordan sorumlu eski Devlet Bakanı ve Trabzonspor Onursal Başkanı Mehmet Ali Yılmaz'ın evinde cansız bedeni bulunmasının ardından olaylı Trabzonspor-Fenerbahçe maçından sonra verdiği röportaj ortaya çıktı.