Genç kadın nişanlısını boğazını keserek öldürdü!

Eskişehir'de bir süredir kendisinden haber alınamayan adamın nişanlısı tarafından öldürüldüğü ortaya çıktı.

Ihlamurkent Mahallesi'nde yaşayan Emrah Öztürk'ten (28) haber alamayan yakınları, durumu polis ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine çalışma başlatan polis, Öztürk'ün, en son görüştüğü kişiler ile Kars'tan Eskişehir'e gelen nişanlısı Zehra A'nın (22) ifadesine başvurdu.

Genç kadın nişanlısını boğazını keserek öldürdü!

BOĞAZI KESİLEREK ÖLDÜRÜLDÜ

Konuyla ilgili incelemelere başlayan polis, Zehra A ile Emrah Öztürk'ün ormanlık alana gittiğini belirledi. Yapılan güvenlik kamerası incelemesinde ise Zehra A'nın ormanlık alandan tek başına ayrıldığı belirlendi. Ormanlık alanda yapılan incelemede, Emrah Öztürk'ün karın bölgesine aldığı 8 bıçak darbesinin yanı sıra boğazının kesilerek öldürüldüğünü belirledi.

Yapılan inceleme ve tespitlerin ardından Öztürk'ün cesedi, otopsi işlemleri için Eskişehir Osmangazi Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi morguna gönderildi.

Genç kadın nişanlısını boğazını keserek öldürdü! - Resim : 2

Şüpheli Zehra A, Antalya'ya kaçmak isterken, polis ve jandarma ekiplerinin ortak düzenlediği operasyonda yakalandı. Jandarma ekiplerince gözaltına alınan zanlının, nişanlısı Emrah Öztürk ile aralarında sorunlar olduğunu ve nişanı atacağını söylediği için Öztürk'ü öldürdüğünü kabul ettiği öğrenildi.

Genç kadın nişanlısını boğazını keserek öldürdü! ile ilgili etiketler Eskişehir cinayet nişanlı
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.