Genç kadın direksiyon başındaki taksiciye tekmeler savurdu! İstanbul'da akılalmaz olay!

İstanbul'da bir taksici, Nişantaşı'ndan aldığı bir müşterinin kendisine tekme atarak hakaret ettiği anları cep telefonu kamerası ile kaydetti.

Taksi şoförü Enver Kaya, geçen perşembe günü akşam saatlerinde Nişantaşı'ndan müşteri aldı.

HAKARET ETTİ

Taksiye binen kadın yolcu gideceği adresi söyleyince şoför, navigasyonu açarak yola koyuldu. Bir süre sonra kadın yolcu şoföre hakaretler etmeye başladı. 50 liradan fazla para vermeyeceğini söyledi.

"50 TL'DEN FAZLA VERMEM BENİ GÖTÜRECEKSİN"

Şoför de 'yolculuğun bitmediğini ama taksimetrenin zaten 50 lirayı geçtiğini' söyledi. Müşteri 'beni götüreceksin' diye bağırmaya başlayınca şoför, taksiyi durdurdu.

Taksiden inebileceğini söyleyince de 'İniyorum sana da ödeme yapmıyorum' demesi üzerine şoför, direksiyonu karakola doğru kırdı. Bir yandan da bu durumu cep telefonu ile kaydetmeye başladı.

TEKME ATIP SAÇINI ÇEKTİ

Karakola doğru giderken müşteri, şoföre hakaretler ederek camlara tekme attı. Kamerayı fark edince şoförün kafasına da tekme attı, saçını çekti.

Şoförün elindeki telefonu aldı. Karakola giden şoför, şikayetçi oldu. 

Genç kadın direksiyon başındaki taksiciye tekmeler savurdu! İstanbul'da akılalmaz olay! ile ilgili etiketler İstanbul Kavga Taksi
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.