Genç doktor evinde ölü bulundu

Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde görevli olan Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanı Dr. İlker Tosun evinde ölü bulundu. Geçtiğimiz ağustos ayında koronavirüsü yenen Dr. Tosun henüz 28 yaşındaydı. Tosun'un kalp krizi sonucunda öldüğü tahmin ediliyor. Dr. İlker Tosun'un kesin ölümü nedeni ise otopsi sonucu ortaya çıkacak.

Acı olay Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde Anesteziyoloji ve Reanimasyon Anabilim Dalı asistanı olarak görev yapan Dr. İlker Tosun'dan haber alamayan yakınlarının polise başvurması sonucunda ortaya çıktı. 

Polis ekipleri, çilingir yardımıyla girdikleri evde genç doktoru hareketsiz halde buldu. Eve çağrılan sağlık ekiplerinin yaptığı kontrolde Tosun'un vefat etiği belirlendi.

Genç doktor evinde ölü bulundu

Geçtiğimiz yıl ağustos ayında koronavirüsü yendiği belirtilen İlker Tosun'un cenazesi olay yerindeki incelemenin ardından hastane morguna kaldırıldı.

Kalp krizi sonucu vefat ettiği tahmin edilen Tosun'un kesin ölüm nedeni ise yapılacak otopsinin ardından tespit edilecek.

Genç doktor evinde ölü bulundu - Resim : 2

Öte yandan Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nden yapılan açıklamada, "Ankara Eğitim ve Araştırma Hastanesi Anesteziyoloji ve Reanimasyon Kliniği asistan hekimi doktor İlker Tosun'un vefat haberini vermekten derin üzüntü duymaktayız. Genç meslektaşımıza Allah'tan rahmet, kederli ailesi ve yakınlarına sabırlar dileriz" ifadesi kullanıldı.Genç doktor evinde ölü bulundu - Resim : 3

Genç doktor evinde ölü bulundu ile ilgili etiketler Ankara Kalp Krizi dr. ilker tosun Anesteziyoloji ve Reanimasyon
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.