Genç çifti öldürüp, kanları akmasın diye...

Kırşehir'de Osman Ç. ile sevgilisi Vildan İ. bir çukura gömülmüş halde bulundu. Korkunç olayla ilgili Vildan İ.'nin ailesinden 8 kişi gözaltına alındı. Zanlıların ifadesinde kan donduran ayrıntılar ortaya çıktı. Zanlıların genç çifti dövdükten sonra Osman Ç.'yi banyoya götürüp tecavüz ettiği ortaya çıktı. İtiraflarda bulunan bir zanlı, banyoda tecavüz edilip bıçaklanan Osman Ç.'yi kanı çok akmasın diye leğene koyup, boş araziye götürdüklerini Vildan İ. ile birlikte vurup gömdüklerini söyledi.

25 yaşındaki Osman Ç.'den haber alamayan yakınları, jandarmayı arayarak ihbarda bulundu.

İhbar üzerine çalışma başlatan jandarma ekipleri Osman Ç.'nin en son Kırşehir'in Kaman ilçesine bağlı Bayramözü köyünde olduğunu belirledi.

Köyde geniş çapta arama yapan ekipler, Osman Ç. ve sevgilisi olduğu iddia edilen Vildan İ.'yi (24) toprağa gömülmüş halde buldu.

Genç çifti öldürüp, kanları akmasın diye...

Jandarma ekipleri tarafından yapılan çalışma sonucu cinayetle ilgili aynı aileden 8 kişiyi gözaltına aldı.

Genç çifti öldürüp, kanları akmasın diye... - Resim : 2

Savcılığa sevk edilen zanlılardan biri verdiği ifadede, Vildan İ.’nin ailesinin barışma bahanesi ile Vildan İ. ve sevgilisi Osman Ç.’yi Kaman ilçesine çağırdığını anlattı.

Genç çifti öldürüp, kanları akmasın diye... - Resim : 3

Şahsın ifadesinde, "Kırşehir merkezden Kaman ilçesine barışmak için giden Vildan ve Osman çifti ile ailesi bir süre konuştu. Konuşmanın kavgaya dönmesinin ardından Vildan'ın ailesinden birileri Osman Ç.,'yi evin banyosuna götürerek tecavüz edip bıçakladı. Osman Ç., çok kan akmasın diye leğene konuldu. Vücudunun farklı bölgelerinden yara alan Osman Ç. ve Vildan İ, römorka konularak boş bir araziye götürüldü. Yaralı halde römorkla taşınan Osman ve Vildan ateş edilerek öldürüldü" dediği ortaya çıktı.

Genç çifti öldürüp, kanları akmasın diye... - Resim : 4

Şüphelilerin savcılıktaki işlemlerinin devam ettiği belirtilirken, vahşice öldürülen çiftin cenazeleri ise ön otopsilerinin ardından Adli Tıp Kurumu morguna gönderildi.

Genç çifti öldürüp, kanları akmasın diye... ile ilgili etiketler Kırşehir Kaman cinayet

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.