Gemlik'te 5,1 büyüklüğünde deprem! İstanbul'da da hissedildi

Merkez üssü Marmara Denizi Gemlik Körfezi olan 5,1 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Deprem İstanbul da dahil çevre illerden hissedildi. Öte yandan aynı yerde saat 10.45'te 4,5 büyüklüğünde bir deprem daha kaydedildi.

AFAD, saat 10.42'de merkez üssü Bursa - Mudanya olan 5.1 büyüklüğünde deprem meyadana geldiği bilgisini paylaştı.

Deprem İstanbul, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve çevre illerden hissedildi.

3 DAKİKA SONRA ARTÇI

Sarsıntıdan 3 dakika sonra bölgede 4,5 büyüklüğünde bir artçı meydana geldi. Bu depremin derinliği de 7 kilometre olarak kaydedildi.

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa, Yalova, İstanbul ve Kocaeli'deki Sağlık Afet ve Koordinasyon Merkezleri ile yapılan görüşmelerde, depremin hissedildiği bölgelerden herhangi bir olumsuz çağrı gelmediği bilgisini paylaştı.

İSTANBUL VALİLİĞİ'NDEN AÇIKLAMA

İstanbul Valiliği'nden yapılan açıklamada "Depremde ilk belirlemelere göre, İstanbul'da herhangi bir can ya da mal kaybı olmamıştır. Konuyla ilgili AFAD ve ilgili birimlerimizin saha tarama çalışmaları devam etmektedir." ifadeleri kullanıldı

Gemlik'te 5,1 büyüklüğünde deprem! İstanbul'da da hissedildi ile ilgili etiketler deprem
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.