Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Araz'ı Yıkan Gerçek Ortaya Çıktı

Show Tv'nin rekortmen dizisi Gelsin Hayat Bildiği Gibi 18. bölümüyle heyecan yarattı. Dizinin ilgiyle takip edilen çifti Araz ve Aylin arasındaki çekim kuvvetinin nedeni de bu bölümde ortaya çıktı. Sanem Babi ve Mustafa Açılan'ın muhteşem uyumunun ilerleyen bölümlerde nelere yol açacağı seyirciyi de meraklandırmaya yetiyor.

Her Perşembe Songül ve Sadi Payaslı ikilisi arasındaki aşkı izlediğimiz Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin yeni bölümleri merakla bekleniyor. Ertan Saban ve Devrim Özkan'ın başrolünü paylaştığı dizide Mustafa Açılan, Rojbin Erden ve Sanem Babi de yer alıyor.

BKM imzalı dizinin yönetmenliğini Altan Dönmez yaparken Gani Müjde de senaryosunu kaleme alıyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son bölümü de iç acıtan bir gerçeğe sahne oldu.

ARAZ VE AYLİN MEĞER AYNI YERDEN VURULMUŞ

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Araz ve Aylin arasındaki çekim yakın zamanda aşka dönüşebilir. Zira dizinin yeni bölümünde Araz, Aylin hakkında bir gerçeği öğreniyor. Anne acısıyla uzun süredir kıvranan Araz, aynı acının Aylin tarafından çekildiğine şahit oluyor.

Seyircinin de şahit olduğu bu sahne sonrası #ArLin etiketiyle binlerce paylaşım yapıldı sosyal medyada. Zaten dizinin fanlarının merakla takip ettiği Araz ve Aylin ikilisinin birkaç bölüm sonra bir aşk yaşayacağı düşünülüyor.

İşte Araz'ın Aylin hakkında gerçeği öğrendiği sahne...

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisine Araz'ı Yıkan Gerçek Ortaya Çıktı ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

Erdal Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti

Ankara Etimesgut Belediye Başkanı Erdal Beşikçioğlu, gençlik festivali düzenledi. Beşikçioğlu'nun Melek Mosso konserindeki dansı dikkat çekti.