Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Unutulmaz Düet! Zülfikar Çaldı, Melek Söyledi

Her ne kadar Perşembe akşamları rekabet fazla da olsa Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi zirveyi elden bırakmıyor. Bunda Sadi Payaslı ve Songül aşkının payı büyük. Ancak yan karakterler de oldukça ilgi çekiyor. Özellikle Rojbin Erden ile Onur Özer ikilisinin olduğu sahnelerde seyirci pür dikkat. Gelsin Hayat Bildiği Gibi 17. bölümde Zülfikar ve Melek çiftinin yaptığı düet sosyal medyada binlerce paylaşım aldı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Perşembe akşamlarının neşesi, hüznü oldu. Başrollerini Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk, Mustafa Açılan, Onur Özer, Rojbin Erden ve Nilsu Berfin Aktaş'ın paylaştığı dizi yeni bölümleriyle milyonları ekran başına kilitliyor.

Sadi Payaslı ve Songül'ün olduğu sahnelerin sosyal medyada binlerce paylaşım alması dizinin senaristlerini de bu ikiliye focuslanmasına neden oldu. Ancak yan karakterler de en az onlar kadar ilgi çekiyor. Özellikle Zülfikar ve Melek çiftini daha çok görmek isteyenler var.

ZÜLFİKAR VE MELEK'TEN UNUTULMAZ DÜET!

Rojbin Erden'in sesinin güzelliği seyirciyi mest etti. Gelsin Hayat Bildiği Gibi son bölümde olanlardan biri de Zülfikar ve Melek ikilisinin yaptığı düet. İkili, Hasretinle Yandı Gönlüm şarkısını birlikte söyledi. Sahnede kendinden geçen ikiliyi izleyen seyirci de eminim ekran başında mest oldu.

Hadi gelin birlikte izleyelim...

 

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Unutulmaz Düet! Zülfikar Çaldı, Melek Söyledi ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.