Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Öğretmenler Günü Sahnesi Göz Doldurdu

Show Tv'de izlenme rekorları kıran Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi 24 Kasım Öğretmenler GÜnü'nü de unutmadı. Gerek 10 Kasım gerekse 29 Ekim'de değerlerimizi ekrana taşıyan dizi son olarak Öğretmenler Günü'ne de yeni bölümünde yer verdi. Sadi Payaslı'nın öğretmenler günü de böylelikle kutlanmış oldu. İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinden gelişmeler..

Her Perşembe reytinglerin zirvesinde yer alan, Songül ve Sadi Payaslı karakterleriyle sosyal medyanın en çok etkileşimi alan Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümleriyle ekrana gelmeye devam ediyor. Show Tv'de yayınlanan dizi özel günlere de yer vererek değerlerimizin unutulmamasına da katkıda bulunuyor. Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Öğretmenler Günü Sahnesi Göz Doldurdu

10 Kasım, 29 Ekim sahneleriyle seyircisinin ilgisini çeken Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümünde de 24 Kasım Öğretmenler Günü'ne yer verdi. Ertan Saban'ın oynadığı Sadi Payaslı'nın da öğretmen olmasıyla bu özel gün de hatırlatıldı.

SENİN DE ÖĞRETMENLER GÜNÜN KUTLU OLSUN SADİ PAYASLI

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Mustafa Açılan, Rojbin Erden ve Özge Özberk'in oynadığı Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölümünde Öğretmenler Günü kutlanan Sadi Payaslı, gelincikler tarafından kutlanınca seyirci de tepkisini ortaya koydu. Kelebeklerin Payaslı'nın doğum gününde de olmaması detayı hatırlatıldı.

Öte yandan Songül'ün Sadi Payaslı'nın Öğretmenler Günü'nü kutlamaması da eleştirildi. Ancak dizinin önizlemesinde yer almayan bu sahne belki de yeni bölümde ekrana gelecek. İzleyip göreceğiz.

İşte Gelsin Hayat Bildiği Gibi Öğretmenler Günü Sahnesi

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Öğretmenler Günü Sahnesi Göz Doldurdu ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi gözaltına alındı.