Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Araz'dan Ağlatan Anne Tarifi! Bu Sahneye Kalp Bırakılır

Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisi yoluna doludizgin devam ediyor. Perşembe akşamı Show Tv'de yayınlanan Gelsin Hayat Bildiği gibi dizisinin son bölümünde Araz ve Mert arasındaki bir sahne geceye damga vurdu.

Show TV'nin iddialı dizilerinden Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümleriyle ekrana geliyor. Ertan Saban, Devrim Özkan, Özge Özberk, Mustafa Açılan, Nilsu Berfin Aktaş ve Özgü Delikanlı'nın oynadığı dizi soyal medyada da oldukça fazla etkileşim alıyor.

Mustafa Açılan'ın dikkat çektiği Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisinin son bölümünde yürekleri kanatan bir sahne yer aldı. Araz ve Mert (Özgü Delikanlı) arasında geçen sahnede Mert'in yaptığı anne tarifi izleyicilere duygusal anlar yaşattı.

İşte O Sahne

 

GELSİN HAYAT BİLDİĞİ GİBİ 13. BÖLÜM KONUSU

Sadi'nin ev temizliğinden şikayetçi olan Songül'le arasında tatlı bir atışma başlar. Ancak Songül'ün kullandığı bir cümleyle ikili arasındaki şakalaşma başka bir boyuta taşınır. Karabayır Hastanesi'ne yeni gelen Başhekim Kıvanç tanışma toplantısına geç kalan Derya'yla ilk kez karşılaşırken hastaneye gelen davetsiz bir misafir Kıvanç ve Derya'yı fark etmeden yakınlaştırır. Gizem ve Mert'i sarmaş dolaş gören Türkan sevgili olduklarını anlayınca öfkeden deliye döner. Öfkesini hiç olmaması gereken birinden çıkaran Türkan, bunun ona pahalıya patlayacağından habersizdir.

Gizem ve Mert geleceğe yönelik hayaller kurarken gelen bir telefon gerçeklerle yüzleşmelerini sağlar. Araz'ın annesini aradığını öğrenen Nevzat ilk kez annesine duyduğu öfkeyi kardeşinin yüzüne haykırır. Araz hayatındaki tek sığınağı olan Gizem'i geri kazanabilmek için Rıza'ya oyun oynamaya karar verir. Ozan'ın villaya olan beklenmeyen ziyareti Esra'nın Sanem'le ilgili yeni bir karar almasına neden olur. Oğuz ise daha fazla Aylin'le konuşmamaya dayanamaz ve karşısına çıkar.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Araz'dan Ağlatan Anne Tarifi! Bu Sahneye Kalp Bırakılır ile ilgili etiketler gelsin hayat bildiği gibi