Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Akılların Almadığı Bir Detay Var

Show Tv ekranlarında Perşembe akşamlarına damga vuran Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölümüyle dayanılmaz bir dram yaşattı seyircisine. Sadi Payaslı ile Songül arasında yaşanan ayrılık seyirciyi geçtiğimiz haftadan bu yana üzmüş yeni bölüm merakla beklenmişti. Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümünde Songül'ün (Devrim Özkan) gözyaşları seyirciye dram dolu anlar yaşattı.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi 19. bölümü ile ekrana geldi. Her Perşembe akşamı hayranlarının karşısına çıkan dizi başrol karakterleri Songül ve Sadi Payaslı arasındaki sahnler hafta boyunca konuşulmaya devam ediyor.

Başrollerinde Ertan Saban, Devrim Özkan, Mustafa Açılan, Özge Özberk ve Rojbin Özben gibi usta isimlerin yer aldığı BKM yapımı Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi yeni bölümleriyle heyecan kasırgasına neden oluyor.

AKILLARIN ALMADIĞI BİR DETAY VAR

Yönetmenliğini Altan Dönmez'in yaptığı, senaryosunu Gani Müjde'nin yazdığı dizide Ozan'ın ölmediği anlalşıldı. Ancaj Songül ve Sadi Payaslı arasındaki gerginlik bölüm boyunca sürdü. Yeni bölüm fragmanında sinyalleri verilen Sadi ve Songül ayrılığı ve Songül'ün gözyaşları bu akşam seyircihi kahretti.

Devrim Özkan tek kişilik performanslarına şahit olan seyirci Twitter'ı yıktı. Sosyal medyanın en çok konuşulan dizilerinin başında gelen Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi, başrolleri ve yan karakterleriyle de gündem oluyor.

Ancak bir detay var ki Gelsin Hayat Bildiği Gibi dizisi izleyen herkesin dikkatini çekmedi. Pek çok seyirci, Songül'ün her şeyi öğrendiğinden haberi olmayan bir Sadi Payaslı'nın olamayacağını düşündü.

Sadi Payaslı Bu Kadar Olamaz

Ertan Saban'ın oynadığı Sadi Payaslı'nın Songül'e olan aşkının bu kadar yüzeysel olamayacağını dizinin ilerleyen bölümlerinde bu gerçeğin farkına varacağını söyleyenler de var.

Gelsin Hayat Bildiği Gibi yeni bölümleriyle Show Tv'de.

 

Gelsin Hayat Bildiği Gibi Dizisinde Akılların Almadığı Bir Detay Var ile ilgili etiketler Gelsin Hayat Bildiği Gibi