Gelirken katlettiler, giderken yakıyorlar

Karabağ anlaşması gereği 15 Kasım'da Kelbecer'i Azerbaycan'a bırakması gereken Ermeni ordusu çekilirken geldikleri gibi yakıp yıkmaya başladı. Geldiklerinde ise Kelbecerlileri katledeceklerini megafonla ilan ediyorlardı. Asker görünümü altındaki o teröristlerin başanda ise Monte Melkonyan adlı terörist vardı...

Yıl 1992'ydi... Ermeni çeteleri ve sözde ordusu Kelbecer'i kuşatmıştı. İzlediğiniz görüntülerdeki grubun başında ise Monte Melkonyan adlı terörist vardı.

O gün Kelbeceri kuşatan grup megafonla Azerbaycanlılara seslenip sivillere yol vereceklerini söylüyordu. Sonra da dalga geçerek "Ama kaçmaya yeriniz yok" diye ekleyip öldüreceklerini ima ediyordu.

10 saat süre vermişlerdi. Ama saatler sonra Monte Melkonyan yönetimindeki Ermeni katiller kadın, çocuk ve yaşlı demeden köyleri basıp halkı katletti. Kurulan sözde koridorda yüzlerde Azerbaycanlıyı kurşuna dizdi.

Tam 28 yıl sonra geldikleri yere Ermenistan'a dönüyorlar. Ve yine yakıp yıkarak. Ama güven içinde...

Gelirken katlettiler, giderken yakıyorlar ile ilgili etiketler Ermenistan Azerbaycan Kelbecer Monte Melkonyan

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.