Gelinlik krizi iddialarıyla ilgili Derya Tuna çok net konuştu! Gelini Yasemin Şefkatli için bakın neler söyledi

29 yaşındaki genç müzisyen İdo Tatlıses, geçen yıl nişanlandığı Yasemin Şefkatli ile günler önce nikah masasına oturdu. 550 kişinin davetli olduğu düğünde 5 gelinlik değiştiren Yasemin Şefkatli'nin giydiği gelinliklerden birine eşinin ailesinden uyarı geldiği iddia edildi. İbrahim Tatlıses'in eski eşi Derya Tuna ise gelinlik krizi iddiasına cevap verdi.

56 yaşındaki oyuncu Derya Tuna geçtiğimiz hafta oğlu İdo Tatlıses'i Yasemin Şefkatli ile evlendirdi. Beşiktaş'taki Raffles Otel’de gerçekleşen ve 550 kişinin davetli olduğu düğünde gelin krizi yaşandığı iddia edildi.

Gelinlik krizi iddialarıyla ilgili Derya Tuna çok net konuştu! Yasemin Şefkatli için bakın neler söyledi


Şefkatli'nin içini gösteren derin sırt dekolteli bir gelinlik giyince eşinin ailesi tarafından uyarı aldığı ve 15 dakika sonra ikinci bi gelinlik giydiği söylendi. Derya Tuna, gelini Yasemin Şefkatli ile ilgili 'fazla transparan bulunan ikinci gelinliğini 15 dakika sonra değiştirmek zorunda kaldı' şeklindeki iddialara yanıt verdi.

Gelinlik krizi iddialarıyla ilgili Derya Tuna çok net konuştu! Yasemin Şefkatli için bakın neler söyledi


'DEKOLTELİ BİR ELBİSE GİYMİŞKEN GELİNİMİ Mİ UYARACAĞIM?'

Önceki gün İstinye Park’ta görüntülenen Derya Tuna, “Yasemin Şefkatli’nin dekolte gelinliğine kayınvalidesi onay vermedi” haberleriyle ilgili jet bir açıklamada bulunarak şunları söyledi;

“Hiç anlamıyorum, bunları nereden çıkarıyorlar. Bir kere o haberleri yapanlar kıyafetimi görmedi mi? Göğüs dekolteli bir elbise giymişken, gelinimi mi uyaracağım! Kızım 4-5 gelinlik yaptırmıştı ve hepsini giymek istedi. Düğün dediğin 10 saat mi ki her gelinlik 2 saat üstünde kalsın. Canı istedikçe değiştirdi.”

 Gelinlik krizi iddialarıyla ilgili Derya Tuna çok net konuştu! Yasemin Şefkatli için bakın neler söyledi

 

Gelinlik krizi iddialarıyla ilgili Derya Tuna çok net konuştu! Gelini Yasemin Şefkatli için bakın neler söyledi ile ilgili etiketler İdo Tatlıses Yasemin Şefkatli Derya Tuna Düğün nikah gelinlik
GÜNÜN VİDEOSU

326 yolcu taşıyan uçakta korku dolu anlar! Piste sert iniş yaptı... O anlar kamerada

Alman Lufthansa’ya ait Boeing 747 tipi uçak Frankfurt-Los Angeles seferi sonunda piste sert iniş yaptı. 326 yolcu ve 19 mürettebat bulunan uçak iniş sonrası kontrollerin ardından Frankfurt’a geri döndü. Korku dolu anlar kameralara yansıdı.