Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafa nasıl

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta nasıl vatandaşlar tarafından merak ediliyor. Eleme gününe bir gün kala puan tablosu gündem oldu. Aylardır birinciliği ellerinden bırakmayan Zeynep ve Aysun eleme potasına gidecek.

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta nasıl, toplam puan tablosunu derledik. Kanal D'nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta'da bu hafta puan tablosu herkesi şaşırtacak. Yaptığı yemekler ile yüksek puanlar alan 18 yaşındaki yeni yarışmacı Dudu eski yarışmacıların gözünü korkuttu. 

Kısa süre önce yarışmaya katılan Ayten ise fark ettirmeden puanları toplayarak birinciliği hedefliyor. Uzun süredir yarışmada olan Aysun ve Zeynep ise yeni gelenleri biraz hafife almış gibi gözüküyor. 

Hafta boyunca verilen puanların toplamı ile yarın yarışmaya hangi yarışmacı ve kaynanası veda edecek merak ediliyor. 

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafa nasıl

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta nasıl?

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta nasıl görenleri şaşırttıyor. Son birkaç haftadır sergiledikleri düşük performanslar ile yarışmadan elenebilme potansiyeli olan Zeynep ve Aysun'un puanları görenleri şaşırtıyor. Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta nasıl sizler için derledik. Haftanın 4 gününe göre belirlenmiş olan puan sıralaması aşağıdaki gibidir. 

Zeynep: 54

Ayten: 65

Dudu: 69

Aysun: 54

 

Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafa nasıl ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta puan tablosu bu hafta nasıl
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.