Gelinim Mutfakta kim elendi? 10 Mayıs birinci kim oldu?

Gelinim Mutfakta kim elendi? Bugün ekranların sevilen Gelinim Mutfakta programının 300.bölümü ekranlara geliyor. 300.bölümü yarışmacılar ve Fatih Ürek pasta keserek kutluyor. Haftanın finalinde en düşük puanı alan isim ise yarışmaya veda edecek. Peki Gelinim mutfakta kim elendi? 10 Mayıs haftanın birincisi kim oldu? Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta kim elendi? Bugün yarışmada Nesibe Hanım kaşıklarla diğer kaynanalara boy gösteriyor. Besime Hanımın verdiği puanlar yine Gelinim Mutfakta programına damga vuruyor. Gündüz kuşağının sevilen yapımında bugün bir isim ise elenecek. 10 Mayıs birinci kim oldu? Peki Gelinim Mutfakta kim elendi? Merak edilen detaylar haberimizde...

10 MAYIS DURUMU

 67 puanla Ezgi haftanın en yüksek puanını alarak 5 altın bileziğin sahibi oldu. Ezgi 60 altın bilezik kazanarak rekor kırdı.

Gelinim Mutfakta'da bu hafta yine en az puan alan gelin ve kayınvalide yarışmaya veda etti. Haftanın en düşük puanına sahip iki gelini Güngör ve Ceren oldu. 53 puanla Güngör haftanın en düşük puanını alarak yarışmaya veda etti.

 9 MAYIS PUAN DURUMU

Gülcan :9 Puan

Güngör:11 puan

Ezgi: 13 puan

Ceren: 15 puan

Haftanın birincisi henüz belli olmadı. Ancak açıklandığı zaman sitemizde olacak.

8 MAYIS PUAN DURUMU

Ezgi: 11

Gülcan: 8

Güngör: 11

Ceren: 19

7 MAYIS PUAN DURUMU

Güngör: 14

Ezgi: 14

Gülcan: 13

Ceren: 8

6 MAYIS PUAN DURUMU

Ceren:4 puan

Güngör: 10 puan

Gülcan: 12 puan

Ezgi:17 puan

Gelinim Mutfakta kim elendi? 10 Mayıs birinci kim oldu? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 10 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.