Gelinim Mutfakta Kanal D'de ekranlara geliyor!

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? Sevilen programda bir hafta daha geride bırakılıyor. Kanal D ekranlarında yayınlanan programda gün birincisi çeyrek altın ve haftanın finalinde gün birincisi olan isim ise bilezik kazanıyor. İşte Gelinim Mutfakta 10 Mayıs canlı izle! Detaylar haberimizde...

Gelinim Mutfakta bugün gün birincisi kim oldu? 4 gün boyunca gelinler yemekleri ile rekabet ettiler. Bugün haftanın finalinde ise Fatih Ürek haftanın birincisini açıklayacak. Gündüz kuşağının sevilen programı hafta içi her gün yayınlanıyor. İşte Gelinim Mutfakta 10 Mayıs canlı izle!

GELİNİM MUTFAKTA 10 MAYIS

Fatih Ürek ve yarışmacılar programın 300. Bölümünü pasta keserek kutluyorlar!Sevim Hanımdan şaşırtan Gülcan çıkışı geliyor! Nesibe Hanım, Ankaralılığını konuşturuyor ve kaşıklarla diğer kaynanalara gövde gösterisi yapıyor! Besime Hanım haftanın sonu günü puanlama sırasında yine yapacağını yapıyor ve birlerle dolu puanlar veriyor!

KANAL D CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

10 MAYIS PUAN DURUMU

 Gülcan: 25

Güngör 24

Ezgi: 31

Ceren: 12

9 MAYIS PUAN DURUMU

Gülcan :9 Puan

Güngör:11 puan

Ezgi: 13 puan

Ceren: 15 puan

8 MAYIS PUAN DURUMU

Ezgi: 11

Gülcan: 8

Güngör: 11

Ceren: 19

7 MAYIS PUAN DURUMU

Güngör: 14

Ezgi: 14

Gülcan: 13

Ceren: 8

6 MAYIS PUAN DURUMU

Ceren:4 puan

Güngör: 10 puan

Gülcan: 12 puan

Ezgi:17 puan

Gelinim Mutfakta Kanal D'de ekranlara geliyor! ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta 10 Mayıs
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.