Gelinim Mutfakta Hatice kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir, kaç yaşında, Instagram adresi ne araştırılıyor. Bu hafta yarışmaya devam edemeyen Gizem Sancaktar’ın yerine gelen yarışmacı Hatice merak ediliyor. Gelinim Mutfakta Hatice kimdir detaylar haberimizde.

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? Kanal D’nin sevilen programı Gelinim Mutfakta’nın eski yarışmacısı Hatice Karabulut tekrardan yarışmaya döndü. Gizem Sancaktar’ın aniden sağlık durumları nedeni ile ayrılmasının ardından yarışmayı ziyaret eden Hatice’nin hayatını sizler için derledik.

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir?

Daha önceden Gelinim Mutfakta yarışmasında kendini kanıtlayan ve başarılı yarışmacılardan biri olan Hatice Karabulut 1992 yılında İstanbul’da doğmuştur. Ev hanımı olan Hatice Karabulut, 2012 yılında Hüseyin Karabulut’la hayatını birleştirmişti.

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne?

28 yaşındaki Hatice Karabulut’un 4 yaşında İkranur ve 3 aylık İdil Erva adında 2 kız çocuğu vardır. Gelinim Mutfakta’nın ilk bölümlerinde en popüler isimlerinden olurken ani bir kararla programı bırakan Hatice Karabulut ve kayınvalidesi Hüsniye Karabulut daha hırslı bir şekilde programa yeniden başladılar.

 

Gelinim Mutfakta Hatice kimdir? Kaç yaşında? Instagram adresi ne? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Hatice Hatice Karabulut kimdir kaç yaşında
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.