Gelinim Mutfakta Ayten kimdir? Ayten Gürüf kaç yaşında, nerelidir?

Gelinim Mutfakta yarışmasında Ayten Gürüf adlı yarışmacının biyografisi izleyenler tarafından merak edilmekte. Kanal D ekranlarının sevilen programı Gelinim Mutfakta’nın yarışmacılarından Ayten hakkında tüm bilgileri sizler için derledik.

Kanal D’nin sevilen yemek yarışması Gelinim Mutfakta’ya katılan Ayten Hatamova Gürüf gündem oldu. İddialı yarışmacı Gelinim Mutfakta Ayten altınları ve bilezikleri kazanmak için bütün el lezzetini ortaya koyuyor.

Gelinim Mutfakta Ayten kimdir?

Gelinim Mutfakta yarışmasında rekor kıran Ayten merak edilmekte. 17 Şubat günü yayınlanan programda Ayten tüm kayınvalidelerden 5 puan alarak tüm stüdyoyu şaşırttı. Tam adı Ayten Hatamova Gürüf olan yarışmacı evlidir ve bir kızı bulunmaktadır.

Gelinim Mutfakta Ayten kimdir, kaç yaşında? Instagram adresi ne?

Kayınvalidesi Neriman Gürüf’lü ile birlikte yarışmaktadır. Ayten Hatamova Gürüf'ün bir ayakkabı butiği bulunmaktadır. Ayten Hatamova Gürüf, aslen Azeri’dir.

Instagram adresi nedir?

Gelinim Mutfakta Ayten’in Instagram hesabına @aytenhatamova kullanıcı adı ile ulaşabilirsiniz.

Gelinim Mutfakta Ayten kimdir? Ayten Gürüf kaç yaşında, nerelidir? ile ilgili etiketler Gelinim Mutfakta Ayten kimdir kaç yaşında ınstagram adtesi Gelinim Mutfakta Ayten
GÜNÜN VİDEOSU

Antalya'da huzurevinde çifte cinayet! Saldırı görüntüleri ortaya çıktı... İki elinde bıçakla kaçtı..

Antalya'da huzurevinde işlenen çifte cinayetin kamera görüntüleri ortaya çıktı. Güvenlik kamerası kayıtlarında, koridora iki elinde bıçakla çıkan İ.S'nin, kendisine doğru gelen güvenlik görevlisini görüp peşinden gittiği, yere düşen görevlinin kalkıp kaçtığı görülüyor.