Gelin Evi yeni sezon ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda başlıyor?

TV ekranlarının fenomen programlarından biri olan Gelin Evi yeni sezonuyla başlıyor. Ekranların reyting rekorları kıran Gelin Evi ne zaman, hangi kanalda başlayacak sorusuna da yanıt aranıyor.

Mutfakta sergilenen hünerlerden gelenek göreneklerine kadar her konuda kıyasıya bir mücadelenin sergilendiği Gelin Evi yarışması uzun bir aranın ardından yeniden başlıyor. Yeni evli gelinlerin merakla beklediği yarışma ile ilgili son gelen açıklamalar oldukça sevindiriyor.

Gelin Evi Ne Zaman Başlıyor?

Evlilik teklifleri, düğünler, altınlar, çeyizler ve daha fazlası bu eşsiz programda sizleri bekliyor olacak. Her gün birbirinin evlerine konuk olacak beş yeni gelin, final günü 10 Çeyrek Altın’ı kazanmak için kıyasıya yarışacak.

Show TV’nin fenomen yarışma programı Gelin Evi Türk sanat müziğinin sevilen ismi Aslı Hünel’in neşeli sunumuyla ekranlara geri dönüyor.

Gelin Evi programı ilk bölümünden itibaren 20 Aralık 2021 Pazartesi gününde saat 12.15’ten itibaren Show TV ekranlarında başlıyor.

Gelin Evi yeni sezon ne zaman? Saat kaçta, hangi kanalda başlıyor? ile ilgili etiketler gelin evi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.