Gelin arabası olarak TIR'ı seçtiler...

Tekirdağ’da dünya evine giren bir çift, gelin arabaları da aşkları kadar büyük olsun diye süsledikleri TIR'la gece saatlerine kadar şehir turu yaptı.

Düğün törenlerinin vazgeçilmezi olan gelin arabaları için de birbirinden ilginç araçlar tercih ediliyor. Birçok gelin ve damat tercihini limuzin ya da lüks araçtan yana kullanırken, Tekirdağ’ın Süleymanpaşa ilçesinde dünya evine giren Erdi ve Servet Türen çifti gelin arabası olarak dorsesi çıkarılıp renkli şeritler ve çiçeklerle süslenen TIR'ı seçti.

“AŞKIMIZ BÜYÜK DEDİK, GELİN ARABAMIZDA BÜYÜK OLSUN DEDİK”

Konu hakkında açıklamada bulunan Damat Erdi Türen, “Aşkımız büyük dedik, gelin arabamızda büyük olsun dedik. Tekirdağ’da bir farklılık olsun Tekirdağ daha önce böyle bir şey göremedi böyle bir şey, biz yapalım dedik” şeklinde konuşarak çok mutlu olduğunu dile getirdi.

tAr3

“HERKES BİZİ KONUŞUYOR”

Gelin Servet Türen ise, “Eşim benden rica etti, böyle bir şey istiyorum dedi. O istediği için bende kabul ettim ama çok güzel oldu. Çok farklı bir şey oldu Tekirdağ’da hiç böyle bir şey olmamıştı şu anda herkes bizi konuşuyor” diye konuştu.

tAr2

“GÜN BOYU TEKİRDAĞ’DA TIR'IN GİREBİLECEĞİ HER YERE GİRDİK”

TIR'ın Şoförü Bora Özcan da, “Arkadaşların isteği üzere, aracı bu şekil süsledik çokta güzel oldu. Gün boyu Tekirdağ’da tırın girebileceği her yere girdik gezdik dolaştık eğlendik” şeklinde konuştu.

Gelin arabası olarak TIR'ı seçtiler... ile ilgili etiketler tekirdağtır gelin arabası
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.