Gelin adayı Solmaz'ın başı dertte!

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz'a ait olduğu öne sürülen görüntüler büyük yankı uyandırdı. Son olarak Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren Solmaz, bahsi geçen görüntülerde kız arkadaşıyla birlikte +18'lik hareketler sergiliyor. Kısa sürede 250 bine yakın kişi tarafından izlenen videonun altına yapılan yorumlarda görüntülerdeki kişinin Solmaz olmadığını yazanların sayısı bir hayli fazla. Gelin adayının büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

1997 yılında dünyaya gelen Solmaz Çiros aslen İzmirlidir. Yaşamını İzmir'de Romanların yaşamış olduğu mahallede sürdürmektedir. 20 yaşındaki oyuncu Solmaz Çiros ailenin dört evladından biridir. Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bu program ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına da katılmıştır. Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren Solmaz, bahsi geçen görüntülerde kız arkadaşıyla birlikte +18'lik hareketler sergiliyor. Vatandaşlarımız ise Solmaz'ın +18 görüntülerini aratıyor...

solmaz_Airos

ANNESİ KONUŞTU

Beyaz TV'de yayınlanan Söylemezsem Olmaz programında gelin adayı Solmaz'a ait olduğu iddia edilen görüntüler konuşuldu. Seda Sayan'ın programından bir kesit gösterilerek Solmaz'ın annesinin konuşmaları verildi.

"GÖRÜNTÜLERDEKİ KIZIM DEĞİL"

Seda Sayan'ın programına bağlanan Solmaz'ın annesi, "Görüntülerdeki kızım değil. Benim kızım uzun boylu, biblo gibi. Bu görüntülerdeki seni yayınlayan kız." dedi.

"ANNESİ GÖRÜNTÜLERİ BİR NEVİ İTİRAF ETTİ"

Söylemezsem Olmaz'ın sunucuları Bircan İpek, Nihat Doğan ve İlkay Buharali, "Seni yayınlayan kız" sözünü annesi görüntülerin kızına ait olduğu bir nevi itiraf etmiş olarak yayınladı

GELİN ADAYI SOLMAZ'IN MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİYLE BAŞI DERTTE

İzdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz'a ait olduğu öne sürülen skandal görüntüler, paylaşım sitelerinde elden ele dolaşıyor.

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın sunumuyla ekrana gelen izdivaç programında şöhreti yakalayan gelin adayı Solmaz'a ait olduğu iddia edilen görüntüler büyük yankı uyandırdı.

furhegraughnuerghne

+18'LİK HAREKETLER SERGİLİYOR

Son olarak Aşk-ı Roman dizisinde boy gösteren Solmaz, bahsi geçen görüntülerde kız arkadaşıyla birlikte +18'lik hareketler sergiliyor.

ELDEN ELE DOLAŞIYOR

Kısa sürede 250 bine yakın kişi tarafından izlenen videonun altına yapılan yorumlarda görüntülerdeki kişinin Solmaz olmadığını yazanların sayısı bir hayli fazla.

BÜTÜN GÖZLER SOLMAZ'A ÇEVRİLDİ

Gelin adayının büyük yankı uyandıran görüntülerle ilgili açıklama yapıp yapmayacağı merak konusu oldu.

SOLMAZ ÇİROS KİMDİR?

1997 yılında dünyaya gelen Solmaz Çiros aslen İzmirlidir. Yaşamını İzmir'de Romanların yaşamış olduğu mahallede sürdürmektedir. 20 yaşındaki oyuncu Solmaz Çiros ailenin dört evladından biridir.

Bir dönem Star TV ekranlarında yayınlanan ve Zuhal Topal'ın sunduğu evlenme programına katılan Solmaz Çiros bu program ile ünlenmiştir. Daha sonrasında ise. Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın evlilik programına da katılmıştır.

Her daim yaşına göre daha olgun olduğunu söyleyen Çiros, anne ve babası ile birlikte İzmir’de çiçek satarak geçimlerini sağladıklarını her fırsatta belirtmiştir.

Şimdilerde TV 8 ekranlarında hafta içi her gün yayınlanan Aşk-ı Roman dizisinde rol alan Solmaz Çiros sosyal medya hesabını da aktif olarak kullanmaktadır.

1.70 boyunda ve 1.55 kilo olan Solmaz Çiros samimi kişiliği ile dikkat çekmeyi başarmıştır.

GELİN ADAYI SOLMAZ MÜSTEHCEN GÖRÜNTÜLERİYLE İLGİLİ KONUŞTU

Seda Sayan ve Uğur Arslan'ın Global TV ekranlarında yeniden yayınlanmaya başlayan izdivaç programında gelin adayı Solmaz, kendisine ait olduğu öne sürülen +18'lik görüntülere açıklık getirdi.

"BU KIZ SÜREKLİ BÖYLE VİDEOLAR ATIYOR"

Sosyal medyada hızla yayılan görüntülerin kendisine ait olmadığını belirten Solmaz, "Konuya açıklık getirmek istiyorum. O görüntüdeki kişi kesinlikle ben değilim. Bu kız bir kere daha benzer bir şey yaptı. Ailesine ulaştım. Delinin tekiymiş. Madde bağımlısıymış. Bu kız sürekli böyle videolar atıyor. Bu kızın kolları falan da kesik" dedi.

SEDA SAYAN DA HAK VERDİ

Solmaz'ın açıklamalarından sonra söz alan Seda Sayan da görüntüdeki kişinin Solmaz olmadığını belirterek "Solmaz öyle bir şey yapacak biri değil. Tanıyan herkes bu görüntülerdeki kişinin Solmaz olmadığını anlar" şeklinde konuştu.

EVLİLİK PROGRAMLARI YAYINDAN KALDIRILMIŞTI

RTÜK, uzun dönemdir tartışılan evlilik ve izdivaç programlarıyla ilgili tek tek kanallarla görüştü. Olağanüstü Hal (OHAL) kapsamında çıkarılan 690 sayılı Kanun Hükmünde Kararname ile yeni bir düzenlemeye tabi tutulan programların çocukların televizyon izlediği saatlerde yayınlanamayacağına dair kural getirilmişti.

Ayrıca arkadaş bulma programlarına verilecek cezalar da yüzde 1-3 aralığından yüzde 2-5 aralığına çıkarılmıştı. RTÜK, söz konusu programlarla ilgili bu hafta harekete geçti ve kanallarla toplantılar yaptı. İlk toplantı pazartesi günü Kanal D yönetimi ile yapıldı. Kanalın toplantının ardından Asuman Dabak‘ın sunduğu ‘Gel Barışalım’ programını yayından kaldırdığı ve yapımcı firmanın yeni bir format aradığı öğrenildi.

ZUHAL TOPAL’LA İZDİVAÇ KALKTI, SEDA SAYAN FORMAT DEĞİŞTİRDİ

Cuma günü ise buluşma sırası Star TV’deydi. Aynı durum Star TV yönetimine de söylendi ve ‘Zuhal Topal’la İzdivaç’ programının yapılmaması kararlaştırıldı.

RTÜK, Perşembe günü ilk olarak Show TV ekibiyle görüştü. Kanal yöneticileri Seda Sayan’ın bu dönem izdivaç programı yapmayacağını, sadece cezaevi mağdurlarıyla ilgili bir program yapacaklarını bildirdiler.

SEDA AKGÜL’DEN ‘İZNE ÇIKTIK’ AÇIKLAMASI

RTÜK’ün perşembe günkü konuğu Fox TV yönetimiydi. Kanal yöneticileriyle toplantı yapan RTÜK, Seda Akgül’ün sunduğu ‘Ne Seninle Ne De Sensiz’ programının kaldırılmasını istedi. Kanal yönetimi ardından apar topar programı tatil etti. 1,5 aydı programı sunan Akgül, ara verildiğini, “Yaz dolayısıyla kısa bir ara veriyoruz. İçeriğimizi de biraz zenginleştireceğiz, değiştireceğiz, yenileştireceğiz ve tekrar en yakın zamanda karşınızda olacağız. Çok çok yakında…” sözleriyle açıkladı.

Fox TV’deki programın reytingleri gayet iyi gidiyor, hatta AB sıralamasında 19’uncu sırada yer alıyordu.

Gelin adayı Solmaz'ın başı dertte! ile ilgili etiketler solmaz çiros +18 görüntüler
GÜNÜN VİDEOSU

Pres makinesinin içini kontrol eden patron feci şekilde can verdi! O anlar kamerada...

Kocaeli'de arızalanan pres makinesinin içine giren patron makinenin çalışması sonucu feci şeklide can verdi. Olay anına ilişkin güvenlik kamerası görüntüleri ortaya çıktı.