Gelibolu ve Ağva'daki yangınlarda dikkat çeken detay

Gazeteci Mehmet Ali Önel, son günlerde meydana gelen orman yangınlarına ilişkin önemli tespitlerde bulundu. Bazı durumlarda havadan müdahalede gecikildiğini belirten Önel, söz konusu yangınların çıktığı saatlere de dikkati çekti.

Önel Ağva'da çıkan orman yangına ilişkin görüntüleri sosyal medya hesabından paylaştı.

Söz konusu görüntülerde işaret fişeği benzeri bir cismin ormanlık alana atılmasının ardından bölgede yangın çıktığı ve durumu kayıt altına alan vatandaşın hemen orman yangını ihbar hattını aradığı görülüyor. Ancak telefonu açan görevli vatandaşın havadan müdahale olması gerektiğini belirtmesine rağmen önce karadan ekiplerin müdahale edeceğini belirtiyor. Yangının başlamasından bir saati aşkın bir süre sonra ancak havadan müdahale yapılabiliyor.

TERÖR ÖRGÜTÜNÜN ŞİFRESİ Mİ?

Orman yangınlarının meydana geldiği saatlere de dikkat çeken Önel ''Çok ilginc bir saptama! Gelibolu orman yangını saat 15 sularında çıktı. Agva'daki sabotaj saati 15.08 Her iki yangının aynı saatte çıkarılmış olması bir tesadüf mü yoksa terör örgütünün kullandığı şifre mi? Bu sabotajlar terör suçu kabul edilmeli!'' ifadelerini kullandı.

Gelibolu ve Ağva'daki yangınlarda dikkat çeken detay ile ilgili etiketler Orman Yangını Mehmet Ali Önel PKK

Sitene Ekle