Gelen olumsuz yorumlara sessiz kalmadı... Uraz Kaygılaroğlu'ndan oje eleştirilerine jet yanıt

Önceki gün Instagram hesabından ayna karşısında çekilen pozunu yayınlayan Uraz Kaygılaroğlu'nun ojeli tırnakları sosyal medyayı sallamıştı. Ünlü oyuncu gelen olumsuz eleştiriler karşısında ise sessizliğini bozdu. Kendisi hakkında olumsuz yorum yapanlara kızdığını ve kırıldığını dile getiren Uraz Kaygılaroğlu, ''iş hayatımda bugüne bu tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. o yüzden onları ne şekilde, ne renkte kullanacağıma da ben karar vericem.'' ifadelerini kullandı.

Daha önce bir çok kez tırnaklarına oje süren 35 yaşındaki oyuncu Uraz Kaygılaroğlu, Instagram hesabından yaptığı son paylaşımında da ojeli tırnaklarıyla dikkat çektmişti. Uraz Kaygılaroğlu'nun oje sürmesi sosyal medyada tartışmalara neden olmuştu. Ünlü oyuncu için çok sayıda kullanıcı eleştiride bulunmuştu.

Ünlü oyuncu oje sürmesiyle ilgili yapılan olumsuz eleştirilere Instagram hesabı üzerinden yanıt verdi. Ayna pozunu takipçileriyle paylaşan Kaygılaroğlu, yayınladığı karenin altına ise uzunca bir not düştü. Gelen yorumlar karşısında kırgın olduğunu dile getiren ünlü oyuncu ''Beğenip beğenmemek çok kişisel, saygı duyarım ama hakaret kabul edilemez'' ifadelerini kullandı. 

Gelen olumsuz yorumlara sessiz kalmadı... Uraz Kaygılaroğlu'ndan oje eleştirilerine jet yanıt


İşte Uraz Kaygılaroğlu'nun o açıklaması:


''selamlar, sevgiler.

önce slip mayo giymişim, sonra İskoçya’nın yöresel eteğini giymişim, ara ara tırnaklarıma oje sürüyormuşum. ne yapmaya çalışıyormuşum. insanlara kötü örnek oluyormuşum.

10 yaşımda saçımı oksijenli suyla da açardım, 13-15 yaşımda sanırım kulağımı deldirmiştim, 16-17 yaşlarımda sonradan pişman olup üzerine başka dövme yaptırdığım dövmeler yaptırdım. böyle biriyim ben. ama bi altını çizelim abilerim ablalarım, kimsenin torpillisi olmadım, bi dayım eniştem olmadı. bir gün çalmadım çırpmadım, vergi kaçırmadım. kimseyle kavga edip sövmedim, görüşüne ya da görünüşüne göre insan ayırmadım. herkese saygılı olmak, anlamaya çalışmak önceliğim oldu. sadece ve sadece işimi yaptım. iyi yapmaya çalıştım, çok çalıştım daha da çok çalışacağım. öncelikle tarzımı tavrımı değil işimi beğeninize sunuyorum. tabii bunların hepsi göreceli şeyler beğenip beğenmemek çok kişisel, saygı duyarım ama hakaret kabul edilemez. kızdım ve kırıldım açıkçası… ben bi kanaat önderi ya da bilirkişi değilim eğer illa da bi yanımı örnek almanız gerekirse insan olarak güzel yanlarım var, onlara da göz atabilirsiniz.

iş hayatımda bugüne bu tırnaklarımla kazıya kazıya geldim. o yüzden onları ne şekilde, ne renkte kullanacağıma da ben karar vericem. hadi işiniz gücünüz rast gitsin''

Gelen olumsuz yorumlara sessiz kalmadı... Uraz Kaygılaroğlu'ndan oje eleştirilerine jet yanıt ile ilgili etiketler Uraz Kaygılaroğlu Sosyal Medya oje
GÜNÜN VİDEOSU

Özlem Zengin'den DEM'e: İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor!

AK Parti Grup Başkanvekili Özlem Zengin ile muhalefet milletvekilleri arasında 'İsrail ile ticaret' tartışması çıktı. DEM sıralarına seslenen Zengin'in "Zaten İsrail'in asıl amacı sizin gibileri korumaktır. İsrail kendi güvenliği için sizleri yaşatıyor. " sözleri gündem oldu.