Geleli 10 gün olmadı Adebayor sakatlandı!

Medipol Başakşehir Teknik Direktörü Abdullah Avcı, "Adebayor'un bir sakatlığı var, bu hafta büyük ihtimalle kadroda olmayacak gibi gözüküyor" dedi.

Spor Toto Süper Lig'de şampiyonluk mücadelesi veren Medipol Başakşehir'in teknik direktörü Abdullah Avcı, sakatlığı bulunan Togolu golcü Emmanuel Adebayor'un 12 Şubat Pazar günü Kasımpaşa ile yapacakları maçta büyük olasılıkla forma giymeyeceğini söyledi.

İstanbul Başakşehir Futbol Kulübü Tesisleri'nde gerçekleştirilen antrenman öncesinde basın mensuplarına açıklamada bulunan Avcı, "Adebayor'un bir sakatlığı var, sağlık ekibi ile görüşüyoruz. Adebayor bu hafta büyük ihtimalle kadroda olmayacak gibi gözüküyor. Galatasaray maçında kasığıyla ilgili yaşadığı bir problem var. Şu anda fitness salonunda fizyoterapistlerle birlikte çalışıyor." diye konuştu.

Turuncu-lacivertli takımın teknik direktörü, Adebayor'un gelişiyle forvet hattında yaşanan rekabetle ilgili olarak şu değerlendirmeyi yaptı: "Ferhat, Galatasaray maçından sonra bir açıklama yapmıştı. Onun oynadığı mevkide de rekabet eden 3 oyuncu var. Rekabet kaliteyi arttırıyor. Mehmet Batdal çok önemli katkılar sağladı. Mustafa Pektemek sonradan girdi, önemli katkılar yaptı. Adebayor da bu sistemin içinde katkı sağlamak için olacak. 22 eş değer oyuncum var, tercih yaparken zorlanıyorum. Oyuncuların durumu ve rakibin durumuna göre oyuncu tercihimizi yapıyoruz. Geçen hafta kimsenin beklemediği şekilde Mustafa oynayıp, oyuna çok önemli katkı sağladı, çünkü hazırdı. Bazen 11'e koyacağım oyuncuyu, 18'e alamıyorum. Onun için buralardayız."

Geleli 10 gün olmadı Adebayor sakatlandı! ile ilgili etiketler Başakşehir sakatlık adebayor
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul Boğazı köpürüyor! Korkutan görüntü...

İstanbul Boğazı'nın bir ucundan diğer ucuna doğru uzanan köpük yoğunluğu korkuttu. Havadan çekilen köpük yoğunluğu akıllara müsilajı getirdi.