Gelecek sezon için plan yapan Fenerbahçe, Dimitris Pelkas için 12-15 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli istiyor

Fenerbahçe'nin yıldız futbolcusu Dimitris Pelkas'a Bundesliga ekibi RB Leipzig talip oldu. Dimitris Pelkas'ı Emil Forsberg'in yerine düşünen Alman ekibi için Fenerbahçe kapıyı 12-15 milyon Euro arasında bir fiyata açmayı düşünüyor. Sarı-lacivertli kulübün amacı, buradan gelecek olan parayı dünyaca ünlü bir golcüye harcamak.

Fenerbahçe'nin yıldız ismi Dimitris Pelkas'a Almanya'dan RB Leipzig talip oldu. Bundesliga ekibi, Emil Forsberg'i İngiltere Premier Lig'e göndermeye hazırlanıyor. Bu durumda Forsberg'den boşalacak bölge için Pelkas düşünülüyor.

PELKAS'TAN GELECEK OLAN PARA

Fanatik'te yer alan habere göre Fenerbahçe, bu transfer için de 12-15 milyon Euro arasında bir gelir elde etmeyi planlıyor. Sarı-lacivertli kulübün amacı, Pelkas ile birlikte Attila Szalai'den de iyi bir bonservis elde ederek buradan gelecek olan parayı dünyaca ünlü bir golcüye harcamak. Rakamlar büyük olduğu için gündemdeki golcü isimleri de bir hayli büyük.

Gelecek sezon için plan yapan Fenerbahçe, Dimitris Pelkas için 12-15 milyon Euro arasında bir bonservis bedeli istiyor ile ilgili etiketler Fenerbahçe Süper Lig Pelkas rb leipzig
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.