Gelecek Partisi'nde toplu istifa! Cumhur İttifakı'na destek kararı

Antalya'nın Korkuteli ilçesi Gelecek Partisi teşkilatı toplu şekilde istifa ederek Cumhur İttifakı'nı ve MHP'yi destekleme kararı aldı.

Gelecek Partisi Korkuteli İlçe Başkanı Mustafa Yörük ve yönetim kurulu partilerinden istifa ederek yarın yapılacak olan seçimlerde Cumhur İttifakı'nı ve MHPyi destekleme kararı aldılar.

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Mustafa Yörük bir basın açıklaması yaparak şunları söyledi “Gelecek partisi çatısı altında hem güzel şehrimiz Korkuteli’ne hem de ülkemize hizmet etmek için uzun zamandır büyük bir çaba ve gayret gösteriyoruz. Gelecek Partisi Korkuteli ilçe teşkilatı olarak ülkemizin ve milletimizin menfaatini her zaman her şeyin üstünde tutarak çalıştık; bu ülkü uğruna uzun mesai harcadık.

Gelecek partisi ve yönetici kadrosunun Millet İttifakı içerisin de olmasını uzun suredir endişe ile takip ediyoruz. Cumhurbaşkanlığı ve Milletvekili seçimleri için altılı masada gerçekleştirilen kirli siyasi pazarlıklar ve bu pazarlıklar neticesinde seçim kampanyası sürecinde meydanlarda yaşanan çirkinlikler ve rezillikler milletimizin kabul edemeyeceği düzeye varmıştır” dedi

MİLLET İTTİFAKI'NA AĞIR ELEŞTİRİ

Gelecek Partisi İlçe Başkanı Yörük, Millet İttifakı'nı ağır şekilde eleştirerek “Türkiye Cumhuriyeti siyasi tarihinin en kritik seçimlerine hızla yaklaşırken Gelecek Partisi Korkuteli ilçe teşkilatı olarak Millet ittifakının açık bir şekilde ülkemiz aleyhine olan siyasi pazarlıklarının ve tehlikeli emellerinin bir parçası olmak istemiyoruz. PKK güdümündeki HDP/Yeşil Sol ile hapishanelerde bulunan teröristleri serbest bırakmanın, HDP'ye bakanlık vermenin, feto ile kol bağlayıp tuzak ve oyunların içine girmenin, küresel emperyalist güçlerle işbirliği içerisinde ülkemizi kaosa sürüklemenin gizli pazarlıklarını yapanların yanında saf tutanlarla siyaset yapmak bizler için imkansız hale gelmiştir” ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi'nde toplu istifa! Cumhur İttifakı'na destek kararı

MHP'YE DESTEK KARARI

MHP’yi destekleme kararı aldıklarını söyleyen Yörük, “Terör örgütleriyle işbirliği yapanlarla ve onlara kucak açanlarla, milletin manevi değerlerine hakaret edenlerle siyasi dava arkadaşlığı yapmak bizler için sürdürülemez bir noktaya varmıştır. Bu sebeplerle Gelecek Partisi Korkuteli ilçe teşkilatı olarak partimizden istifa ediyoruz. Bugüne kadar siyaseti, güzel ülkemizin insanlarına, milletimize ve vatanımıza hizmet etmek amacıyla yaptık. Bu bilinçle, siyasi tarihimizin en önemli seçiminde bayrağımızın, milletimizin, vatanımızın, manevi değerlerimizin teminatı olduğuna yürekten inandığımız Milliyetçi Hareket Partisini destekleyeceğimizi huzurunuzda deklare ederiz.” dedi.

Gelecek Partisi'nde toplu istifa! Cumhur İttifakı'na destek kararı ile ilgili etiketler MHP Cumhur İttifakı Antalya Gelecek Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.