Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Özcan'dan hükümete ölüm tehdidi! "Yaşama hakkınız yok!"

YÖK eski Başkanı, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Özcan, FETÖ soruşturma ve davalarından ceza alan KHK'lıları savunup hükümeti ölümle tehdit etti.

YÖK eski Başkanı, Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Özcan hükümeti ve Cumhur İttifakı'nı tehdit etti. 

Özcan, Twitter hesabından yaptığı paylaşımda KHK'lılar üzerinden AK Parti ve MHP'yi hedef aldı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Özcan'dan hükümete ölüm tehdidi! "Yaşama hakkınız yok!"

AK PARTİ VE MHP'YE ÖLÜM TEHDİDİ

"Bu alemde hak ettiğiniz cezayı göreceksiniz" diyen Özcan, skandal bir üslup kullanarak "AKP+MHP iktidarı, size bundan böyle yaşama hakkı yok!" ifadeleriyle alenen AK Parti ve MHP'yi ölümle tehdit etti.

Özcan'ın bu paylaşımına sosyal medya kullanıcıları yoğun tepki gösterdi.

TEPKİ GELİNCE PAYLAŞIMINI SİLDİ

Yoğun tepki üzerine paylaşımını silen Özcan açıklama olarak "Tekrar yazayım. Benim kimseyi tehdit etmek gibi bir niyetim ve hakkım da yok. Yanlış bir ifadeydi ve mesajı sildim. Bu açıklamaya rağmen tekrar yazanlar olursa ya engelleyeceğim ya da hukuki yollara başvuracağım. Eleştiri iktidaradır ve hukukun rafa kaldırılması ile ilgilidir." ifadelerini kullandı.

Gelecek Partisi Kurucular Kurulu Üyesi Yusuf Ziya Özcan'dan hükümete ölüm tehdidi! "Yaşama hakkınız yok!" ile ilgili etiketler Gelecek Partisi
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.