Gelecek Partili Mehmet Danaoğlu'nun "eşekli" protestosunda kaza!

Gaziantep'te, protesto amacıyla eşekle akaryakıt istasyonuna giden Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu, konuşma yaptıktan sonra eşekten inerken sırt üstü yere düştü. O anlar kameraya işte böyle yansıdı...

Gelecek Partisi Nizip İlçe Başkanı Mehmet Danaoğlu, akaryakıt fiyatlarını protesto etmek için takım elbise ile eşeğe binerek, Gaziantep'te trafiğin yoğun olduğu caddede ilerledi. Akaryakıt pompasının yanına kadar eşek üstünde giden Başkan Danaoğlu, birden eşeğin hareket etmesi üzerine heyecanlanarak, ' Tut, tut, Hasan abi, tut' diyerek, yuların tutulmasını istedi.

Gelecek Partili Mehmet Danaoğlu'nun "eşekli" protestosunda kaza!

BİR ANDA SIRT ÜSTÜ YERE DÜŞTÜ

Açıklamasını tamamlayan Danaoğlu, eşekten inerken sırtüstü yere düştü. Danaoğlu'nun o anları ise çevredeki insanların kahkahasına neden oldu. Bir anda kendini yerde bulan ilçe başkanı hızla doğrulurken, yaşadıkları nedeniyle gülmekten kendisini alıkoyamadı.Kahkaha atan bir kişinin ise o anlara ilişkin, 'onu çekmeyin ha" sözü de kamera kayıtlarına yansıdı.

 

Gelecek Partili Mehmet Danaoğlu'nun "eşekli" protestosunda kaza! ile ilgili etiketler protesto Mehmet Danaoğlu eşek
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.