"Geldiğimizde takımın 6-7 puanı vardı. 30 puan aldık"

Yeni Malatyaspor teknik direktörü Erol Bulut, "Bizim burada geldiğimizde hedefimiz en az 1 puan almaktı. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyoruz" dedi.

Evkur Yeni Malatyaspor takımı teknik direktörü Erol Bulut, 1-0 kaybedilen Medipol Başakşehir maçının ardından açıklamalarda bulundu.

İşte konuşmasından satırbaşları...

"Bizim burada geldiğimizde hedefimiz en az 1 puan almaktı. Bugün iyi oynadığımızı düşünüyoruz. 3-4 pozisyona girdik ve gol atabilirdik. Rakibe ufak bir pozisyon verdik ve onu da iyi değerlendirdiler. İkinci yarı rakibin bir tane pozisyonu yok. 3-4 tane pozisyonu da değerlendiremeyince mağlup ayrılıyorsunuz. Bizim takımın kalitesi belli."

"Kompakt ve agresif oynamaya çalışan bir takım var. Geldiğimizde takımın 6-7 puanı vardı. 30 puan aldık. Elimizdeki malzeme belli. Kaliteli oyuncularımız da var. Bazı oyuncularımızdan beklentileri alamadık, bazıları da istenilenin üzerinde performans verdi. Hedefimiz 40 puanının üzerine çıkmak, inşallah başarırız."

"Geldiğimizde takımın 6-7 puanı vardı. 30 puan aldık" ile ilgili etiketler Başakşehir Malatyaspor
GÜNÜN VİDEOSU

Amasya Et Entegre Merkezi'nde skandal görüntüler! Hayvana baltayla vurup eklem yerlerini kestiler

Amasya Kral Et Entegre Merkezi'nde çekildiği belirtilen hayvana işkence görüntüleri sosyal medyada infial yarattı. Görüntülerde hayvana eziyet ettiği belirlenen 5 kişi tutuklandı.