Gel Konuşalım'da haftanın ilk günü başladı

Gel Konuşalım 20 Ocak canlı izle! Gündüz kuşağında yayınlanan program canlı canlı izleyicilerle buluşuyor.Gel Konuşalım'da magazin ve sanat dünyasına dair haberler TV8'de yayınlanıyor. G İşte Gel Konuşalım 20 Ocak canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

Gel Konuşalım 20 Ocak canlı izle! Gel Konuşalım yeni bölümü ile sabah kuşağında ekranlara geliyor. TV 8 ekranlarında yayınlanan Gel Konuşalım'da Seray Sever, Cengiz Semercioğlu ve Eylem İpek Şafak yer alıyor. İşte Gel Konuşalım 20 Ocak canlı izle! Merak edilen detaylar haberimizde...

TV8 CANLI YAYINI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ!

CENGİZ SEMERCİOĞLU KİMDİR?

1967 yılında dünyaya gelen Cengiz Semercioğlu, Türk gazeteci ve televizyon yapımcısıdır. İstanbul Üniversitesi Edebiyat Fakültesi, Arkeoloji ve Sanat Tarihi bölümünde okurken 1988'de gazeteciliğe başladı. 1992 yılında Hürriyet gazetesine çalışmaya başladı. Yazdığı televizyon eleştirileriyle tanındı. 1998 yılında Star Haber'e geçerek editörlük görevinde bulundu, sonra bir süre Star gazetesinde çalıştı. Şubat 2000'de Cine 5'e geçti, Kasım 2007 sonuna kadar bu kanalda görev aldı, bu süre içinde "Başka Yerde Yok" programını yaptı. Habertürk'e kendi hazırlayıp sunduğu Full Ekran adlı programı yaptı. Şu anda Hürriyet Kelebek ekinde yazarlık ve çeşitli kanallarda yapımcılık yapmaktadır. Cengiz Semercioğlu, Full Ekran'a CNN Türk ve sonrasında Star Tv'de devam etti. Full Ekran'dan sonr tv8'de yayınlanan İki Laf Edelim adlı programını yapmıştır. Star TV ekranlarında Seren Serengil ile bir sezon boyunca magazin programı yapan Semercioğlu, sonraki sezon ise yeni kurulan televizyon kanalı TV100 ile anlaştı.

TV100'de akşamları programı devam eden Cengiz Semercioğlu, TV8 ekranlarında ise Gel Konuşalım isimli programın sunucuları arasında yer almaktadır.

Gel Konuşalım'da haftanın ilk günü başladı ile ilgili etiketler canlı yayın canlı izle TV8 gel konuşalım
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.