Gedson'dan sonra Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir çalım daha! Yeni transfer bombası

Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'la sözleşmesi sona eren Galatasaray'ın eski stoperi Jason Denayer ile transfer görüşmelerine başladı. Beşiktaş akşam saatlerinde de Gedson Fernandes'i kadrosuna kattığını açıkladı. Siyah beyazlıların yaptığı paylaşım saatinin 19.05'e gelmesi dikkatlerden kaçmadı.

Transfer çalışmalarını sürdüren Beşiktaş, Romain Saiss’in ardından Portekizli futbolcu Gedson Fernandes’i kadrosuna kattığını açıkladı.

PAYLAŞIMIN 19:05 OLMASI MANİDAR

Siyah-beyazlı kulüp transferi, sosyal medya hesabından Fernandes’in “Önümüzdeki haftayı bekleyin” mesajını verdiği bir video ile duyurdu. Beşiktaş’ın yaptığı paylaşımın saatinin 19:05 olması, Portekizli futbolcunun bir dönem formasını giydiği Galatasaray’a gönderme olarak yorumlandı.

GALATASARAY'IN ESKİ YILDIZI DA

Beşiktaş, Fransa Ligue 1 ekiplerinden Olimpik Lyon'la sözleşmesi sona eren Galatasaray'ın eski stoperi Jason Denayer ile transfer görüşmelerine başladı. Transferin yakın bir zamanda sonuçlanması bekleniyor.

Gedson'dan sonra Beşiktaş'tan Galatasaray'a bir çalım daha! Yeni transfer bombası ile ilgili etiketler Beşiktaş Galatasaray Transfer Çalımı Gedson Fernandes Jason Denayer
GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.