Gedson transferinin perde arkası... Ceyhun Kazancı'dan Portekizli yıldız sözleri...

Şartların uygun olması sonrasında Gedson transferini bitirdiklerini söyleyen Ceyhun Kazancı, "Şartlarımız belliydi başından beri. O şartlara uyum sağlandı. Son dakikada araya biri girdi, girmedi bizim bilgimiz dahilinde değil. Biz şartlarımızı belirtmiştik. O şartlara uygun olduğu için de alımı gerçekleştirdik" dedi.

Beşiktaş Sportif Direktörü Ceyhun Kazancı, Gedson Fernandes'in gelecek sezon takımın önemli isimlerinden biri olacağını söyledi.

Antalya kampında konuşan Kazancı, "Uzun süredir aklımızda olan bir oyuncu. Planlama çerçevesinde oyuncu transfer ediyoruz. Şartlarımız vardı. Gelecek sene itibariyle kadroda olsun istiyorduk. Şu anda 27 oyuncumuz var. Oyuncunun da maç eksiği var. Uzun süredir görüşüyorduk. Şartlar, bizim istediğimiz hale büründükten sonra transferi gerçekleştirdik. Bu sezon itibariyle maç eksiğini giderecek, gelecek sezon takımın önemli parçalardan biri olacak. Amacımız o" diye konuştu.

 

KADRO PLANLAMASI...

Türk takımlarının Avrupa'da ön eleme turlarında genellikle sıkıntı yaşadığını, bunu yaşamamak adına da transferleri ilk kampa yetiştirmek istediklerini belirten Ceyhun Kazancı, "Biz planlama çerçevesinde çalışmalar yapıyoruz. Ligi bitireceğimiz konumdan bağımsız. Şampiyon olsak da ikinci olsak da kupayı alsak da Avrupa'ya katılmak için elemeler oynamak lazım. Türk futbolunda yaşanan en büyük problemlerden birisi o ki takımlar yaz kamplarına çok fazla hazır şekilde gidemiyorlar. Eleme maçlarında çok ciddi zorluklar yaşıyorlar. Biz bu durumu bertaraf etmeye çalışıyoruz. Takımın kadrosunu olabildiğince erken şekillendirme amacındayız. Gidecek oyuncular var, yeni katılacak oyuncular var. Şubat, Mart belki daha önce, belki daha sonra eklemeler olabilir. Amacımız ilk kampa hazırlıklı olmak" dedi.

Şartların uygun olması sonrasında Gedson transferini bitirdiklerini söyleyen Kazancı, "Şartlarımız belliydi başından beri. O şartlara uyum sağlandı. Son dakikada araya biri girdi, girmedi bizim bilgimiz dahilinde değil. Biz şartlarımızı belirtmiştik. O şartlara uygun olduğu için de alımı gerçekleştirdik" diyerek sözlerini noktaladı.

Gedson transferinin perde arkası... Ceyhun Kazancı'dan Portekizli yıldız sözleri... ile ilgili etiketler Beşiktaş Ceyhun Kazancı Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

Sidney'de ayin sırasında kan donduran olay! Gazze ile ilgili vaaz veren piskopos bıçaklandı...

Avusturalya’nın Sidney kenti yakınlarında vaaz veren piskopos, Gazze’deki deneyimlerini anlatıp, Gazze’de küçük çocukların öldürülmemesi gerektiğini belirtirken bıçaklı saldırıya uğradı. O anlar saniye saniye YouTube'da canlı yayınlandı.