Gedson Fernandes Cim Bom'a veda etti

Galatasaray taraftarlarının takımda kalmasını çok istediği Gedson Fernandes, Sarı-Kırmızılı kulübe veda etti. 22 yaşındaki Portekizli orta saha oyuncusu Benfica'ya geri dönerken, Instagram hesabından bir veda mesajı paylaştı.

Galatasaray'ın devre arasında Benfica'dan kiraladığı Portekizli orta saha oyuncusu Gedson Fernandes, Sarı-Kırmızılı kulübe veda etti. 22 yaşındaki yıldız ismin tapusunu almayı isteyen Sarı-Kırmızılı kulüp, yönetim ve teknik direktör konusunda yaşanan kargaşada Gedson'u kaybetti.

Teknik direktör Fatih Terim, özellikle Beşiktaş derbisinin kazanılmasında büyük rolu olan futbolcunun bonservisini almak istiyordu. Gedson'un Instagram hesabından Türkçe olarak yaptığı "Teşekkürler Galatasaray" paylaşımını kaptan Fernando Muslera da "Katkın için teşekkürler, harika oyuncusun" diye yanıtladı.

Portekiz ekibiyle 2023'e kadar sözleşmesi bulunan Gedson kulübüne döndü. Yaklaşık 13 milyon euro civarında bir piyasa değeri bulunan yıldız ismin adı Premier League ekipleriyle anılıyor.

Gedson Fernandes Cim Bom'a veda etti ile ilgili etiketler Galatasaray Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da kızına şiddet uygulayan anneye vatandaşlardan tepki! Annenin cevabı pes dedirtti...

Küçükçekmece'de yolun ortasında kızına şiddet uygulayan anneye çevredekiler tepki gösterdi. Çevredekilere "Alın sizin olsun" diyen anne arkasını dönüp uzaklaştı. O anlar saniye saniye kameralara kaydedildi.