Gedson Fernandes transferin 10 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu işi bozdu!

Galatasaray çarşamba günü sezonun ilk resmi maçına çıkacak. Sarı-kırmızılılar UEFA Şampiyonlar Ligi 2. Ön Eleme Turu ilk maçında deplasmanda PSV ile karşılaşacak. Bu önemli sınav öncesinde başkan Burak Elmas yarın ilk 1 ayının raporunu verecek ve özellikle transferler konusunda camiada yaşanan endişeler için taraftarın yüreğine su serpecek açıklamalar yapacak. Gedson transferinde ise sıkıntı büyük...

Galatasaray Başkanı Burak Elmas, yarın basın toplantısı düzenleyecek. Sarı-kırmızılı kulüpten yapılan açıklamada, Türk Telekom Stadı'ndaki toplantının saat 17.00'de başlayacağı belirtildi. Elmas'ın görevdeki ilk 1 aylık dönemi hakkında değerlendirmede bulunacağı aktarıldı.

Galatasaray'da 19 Haziran'da başkanlığa seçilen Burak Elmas ve yönetimi; Barış Alper Yılmaz transferini gerçekleştirirken iç transferde Arda Turan ve Emre Akbaba ile sözleşme yeniledi. Önümüzdeki hafta ise yeni isimlerin açıklanması bekleniyor.

GEDSON FERNANDES'TE SON DURUM

Sarı-Kırmızılılar orta saha, sağ ve sol bek ile kanat transferlerini sonuçlandırmayı hedefliyor. Orta sahada geçen sezonun 2. yarısında kiralanan ve oynadığı futbol ile büyük ilgi toplayan Gedson Fernandes'in yeniden Galatasaray forması giymesi için her yol denenirken 2 milyon euro kiralama bedeli ve Benfica'nın 10 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu koydurtmak istemesi transferi zorlaştırdı.

Sağ bek için ise Udinese takımında forma giyen Larsen ile ilgilenen Galatasaray, 5 milyon euro'luk bonservis bedelini 3 milyon euro bandına çekmeye çalışıyor. Acil ihtiyacı olan sol bek bölgesinde ise Van Aanholt daha ön planda gibi gözüküyor. Diğer taraftan bu mevki için daha önce ismi geçen oyuncular Moreno, Kurzawa ve Alioski transferinde çok fazla yol katedilemedi. (DHA)

Gedson Fernandes transferin 10 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu işi bozdu!

FATİH TERİM TAKIMI HAZIRLIYOR

Elmas'ın başkan seçilmesinden sonra Galatasaray’da 21 Haziran'da 5. dönemine başlayan Fatih Terim yönetiminde, PSV Eindhoven maçları ve yeni sezon için çalışmalar devam ediyor. 14 Haziran'da sezonu açan sarı-kırmızılılar kaptan Arda Turan önderliğinde iyi bir hazırlık dönemi geçirdi, ayrıca Fernando Muslera, Mbaye Diagne gibi isimler de kampa katıldı. PSV Eindhoven maçı öncesi Jimmy Durmaz ve Taylan Antalyalı yüzde 100 hazır duruma gelmezken Yedlin ile Emre Akbaba'nın sağlık sorunları da devam ediyor.

MUHTEMEL RAKİPLER YARIN BELLİ OLACAK

UEFA Şampiyonlar Ligi, UEFA Avrupa Ligi ve UEFA Avrupa Konferans Ligi'nde 3. eleme turu kura çekimi yarın yapılacak. Avrupa futbolunun kulüp düzeyindeki turnuvalarında 3. eleme turu eşleşmeleri, yarın İsviçre'nin Nyon kentindeki UEFA merkezinde gerçekleştirilecek çekilişle belli olacak.

Galatasaray'ın 2. eleme turunda Hollanda ekibi PSV'yi geçmesi halinde Lig Yolu'ndan katılacağı UEFA Şampiyonlar Ligi kura çekimi, TSİ 13.00'te yapılacak. Şampiyonlar Yolu ve Temel Yol olmak üzere ikiye ayrılan UEFA Avrupa Ligi çekilişi, TSİ 14.00'te başlayacak.

Bu sezon ilk kez düzenlenecek UEFA Avrupa Konferans Ligi'nin kura çekimi ise TSİ 15.00'te gerçekleştirilecek. Şampiyonlar Yolu ve Temel Yol olarak çekilecek kurada Trabzonspor'un yanı sıra 2. eleme turunda Moldova temsilcisi Petrocub Hincesti'yi geçmesi durumunda Demir Grup Sivasspor'un da muhtemel rakibi belirlenecek.

Üçüncü eleme turu maçları, Şampiyonlar Ligi'nde 3-4 Ağustos ve 10 Ağustos, Avrupa Ligi ile Avrupa Konferans Ligi'nde ise 5 ve 12 Ağustos'ta oynanacak.

Gedson Fernandes transferin 10 milyon euro zorunlu satın alma opsiyonu işi bozdu! ile ilgili etiketler Galatasaray Fatih Terim burak elmas Gedson Fernandes
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.