Gedson Fernandes alev aldı!

Çaykur Rizespor'un yıldız orta sahası Gedson Fernandes, Göztepe karşısında gösterdiği performans ile alkış topladı. Göztepe ağlarına 2 gol atan Portekizli yıldız takımına galibiyeti getirdi.

Çaykur Rizespor, küme düşmesi kesinleşen Göztepe ile karşılaştı. Rize'nin yıldızı Gedson maça damga vurdu. 

Maçın henüz 7. dakikasında kalesinde golü gören Çaykur Rizespor, Göztepe karşısında baskılı oynadı. 16. dakikada Kahraman Demirtaş'ın kendi ağlarına yolladığı golün ardından beraberliği yakalayan Karadeniz ekibi, karşılaşmanın 19. dakikasında Papiss Cisse'nin golü ile öne geçmeyi başardı.

GEDSON ATTI, FARK 2 OLDU

Maçın 34. dakikasında Çaykur Rizespor, İzmir temsilcisi önünde farkı 2'ye çıkardı. Rakip yarı alanın ortalarında topla buluşan Gedson Fernandes, ceza sahasına sokularak sağ ayağıyla sağ köşeye yaptığı vuruşla topu ağlarla buluşturdu.

Karşılaşmanın ilk yarısı 3-1 konuk ekip üstünlüğü ile tamamlanırken, ikinci yarıya da hızlı başlayan taraf Çaykur Rizespor oldu. Rizespor'un yıldız oyuncusu Gedson Fernandes, tekrar sahneye çıktı. Gedson, Papiss Cisse'nin asistinde kendisinin ikinci, takımının ise dördüncü golünü kaydetti.

Gökhan Gönül'ün havadan ceza sahası yayına gönderdiği topu Cisse kafayla ceza sahasına koşu yapan Gedson Fernandes'in önüne bıraktı. Gedson'un dar açıdan yaptığı vuruşta top bir kez daha filelere gitti.

Gedson Fernandes alev aldı! ile ilgili etiketler Göztepe Gedson Fernandes Çaykur Rizespor
GÜNÜN VİDEOSU

Hükümet, kamuda tasarruf tedbirlerinin ilk adımını attı! Törene makam aracı yerine otobüsle gittiler

Kamuda tasarrufun ilk adımı atıldı. TBMM Başkanı Numan Kurtulmuş, Meclis’in açılışının 104'üncü yıl dönümü ve 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlamaları kapsamında katıldığı programlara, makam aracı yoğunluğunun önüne geçmek için otobüsle gitti.