Geçmişi, Haluk Levent'in peşini bırakmıyor!

Son dönemde yaptığı yardımlarla konuşulan şarkıcı Haluk Levent, sosyal medya paylaşımlarıyla da sevenlerini güldürmeye devam ediyor.

Ahbap platformu kuran ve Türkiye'nin her yerinden ihtiyacı olan insanlara yardım etmeye çalışan Haluk Levent, sevenlerini sosyal medya paylaşımlarıyla güldürmeye devam ediyor.

"BENİ HALKIMDAN SOĞUTMAK MI İSTİYORSUNUZ?"

CNN Türk'ün kendisi ile ilgili yaptığı haberde eski bir fotoğrafının yayınlandığını gören Levent,  "Sevgili CNN bey? 456. kez bu fotomu yayınlayıp beni halkımdan soğutmak mı istiyorsunuz?"

"HALKIM BENİ BÖYLE KABUL ETMİŞ"

Halkım beni böyle kabul etmiş. Aramıza giremezsiniz . Ayrıca bu fotoyu bulmak için 6 ay uğraştım ilk ben yayınladım. Telif hakkımı da istiyorum." yorumunda bulundu.

Geçmişi, Haluk Levent'in peşini bırakmıyor!

"ARTIK BUNU YAYINLAYIN"

Daha sonra okul fotoğrafını paylaşan ünlü şarkıcı "CNN bey buyurun okul fotom burda. Bu kıyağımı unutmayın artık bunu yayınlayın. Halkım beni yakışıklı görüyor girmeyin aramıza." ifadelerini kullandı.

Geçmişi, Haluk Levent'in peşini bırakmıyor! - Resim : 2

 

Geçmişi, Haluk Levent'in peşini bırakmıyor! ile ilgili etiketler Haluk Levent CNN Twitter eski hali
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.