Gecenin Ucunda 6. bölüm full izle puhutv HD tek parça

Gecenin Ucunda 6. bölüm ile Star TV de. Başrollerinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun oynadığı Gecenin Ucunda son bölüm dizi bitiminde puhutv platformunda. İşte, Gecenin Ucunda full izle linki…

Gecenin Ucunda 6. bölüm ile 9 Kasım akşamında Star TV ekranlarında. Başrollerinde Neslihan Atagül ile Kadir Doğulu’nun yer aldığı Gecenin Ucunda dizisi son bölümünde; Kazım’ın ilanı aşk mektubunu okuyan Macide, kendi duygularından emin olmaya çalışır.

GECENİN UCUNDA 6. BÖLÜM ÖZETİ

Bu süreçte Kazım’dan uzak durmaya gayret eder fakat Berrin’in hastalığı Kazım ve Macide’yi yine bir sırrın etrafında buluşturur.

Gecenin Ucunda 6. bölüm full izle puhutv HD tek parça

Kazım, Berrin’i ölümcül hastalıktan kurtarmakta kararlıdır. Berrin’in iyileşmek için Kazım’dan asıl istediği ise Ahmet ve Macide’yi bir an önce evlendirmektir.

GECENİN UCUNDA SON BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Macide, Işık Ailesi’nden uzak durmakta kararlıdır fakat Handan’ın yardıma ihtiyacı olduğunu öğrenince Kazım’la baş başa bir yolculuğa çıkar.

Gecenin Ucunda 6. bölüm full izle puhutv HD tek parça - Resim : 2

Maceralı yolculuğun sonunda Kazım’ın kendisi hakkındaki gerçek hislerini öğrenen Macide şok olur.

GECENİN UCUNDA 6. BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

Gecenin Ucunda 6. bölüm full izle puhutv HD tek parça ile ilgili etiketler Gecenin Ucunda Dizisi Neslihan Atagül Kadir Doğulu
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.