Gecenin Ucunda 12. bölüm izle

Salı akşamlarının sevilen dizilerinden Gecenin Ucunda yayımlanan 12 bölümüyle dikkatleri üzerine çekti. Gecenin Ucunda takipçileri yeni bölümde yaşanacak gelişmeleri kaçırmamak için arama motorlarında araştırma yapmaya başladı. İşte, Gecenin Ucunda 12 bölüm izle Star! Star TV Gecenin Ucunda 12 bölüm, yeni bölüm izle! Gecenin Ucunda son bölüm izle! Gecenin Ucunda 12 bölüm full hd tek parça izle linki…

Her hafta salı akşamları Star ekranlarında yayımlanan Gecenin Ucunda 12 bölümüyle merak konusu oldu. Geçtiğimiz hafta yayımlanan bölümdeki gelişmeleri heyecanla takip edenler 12 bölümde yaşanan gelişmeleri kaçırmamak için arama motorlarında Gecenin Ucunda 12 bölümü izlemenin yollarını araştırmaya başladı. İşte, Gecenin Ucunda 12 bölüm izle Star! Star TV Gecenin Ucunda 12 bölüm, yeni bölüm izle! Gecenin Ucunda son bölüm izle! Gecenin Ucunda 12 bölüm full hd tek parça izle linki ve detaylar…

GECENİN UCUNDA 12 BÖLÜM İZLE STAR! STAR TV GECENİN UCUNDA 12 BÖLÜM, YENİ BÖLÜM İZLE! GECENİN UCUNDA SON BÖLÜM İZLE! GECENİN UCUNDA 12 BÖLÜM FULL HD TEK PARÇA İZLE!

Son bölümde yaşananlar şöyle:

Kurumsal iş hayatında şahit olduğu haksızlıklar, insan kaynakları uzmanı Macide’yi bir çıkış yolu aramaya iter. Macide, kurtuluşunun ancak başkalarına yardım ederek olacağını anlayarak, küçükken babasından el aldığı şifacılık yoluna girmeye karar verir. Daha sonra işinden istifa edip Ankara’dan ayrılarak eğitim almak üzere İstanbul’un yolunu tutar. Yolda ilaç devi Işık Ailesi’nden Ahmet Işık’la tanışır. Ahmet, Macide’ye ilk görüşte aşık olur. Şifa verdikçe şifa bulacağına inanan Macide’nin yolu, geçmişten gelen yaralar ve sırlarla örülü Işık Ailesi ile o dünyanın lideri Ahmet’in ağabeyi Kazım Işık ile bir daha ayrılmamak üzere kesişir.

Gecenin Ucunda 12 BÖLÜM izle için TIKLAYINIZ

Gecenin Ucunda 12. bölüm izle ile ilgili etiketler dizi Gecenin Ucunda Dizisi Star TV
GÜNÜN VİDEOSU

Körfez'de sel felaketi! Umman'da ölü sayısı 21'e yükseldi! Yarısı çocuk...

Umman ve Birleşik Arap Emirlikleri'ni vuran tarihi yağışlar, son 75 yılın en büyük sel felaketine yol açtı. Umman'dan gelen son bilgilere göre sel felaketinde ölenlerin sayısı 21'e yükseldi. Ölenler arasında servis araçları suya kapılan 10 öğrenci de bulunuyor.