Gecenin bombasını Turgay Güler patlattı...

FOX TV spikeri Fatih Portakal, Seferihisar'daki çiftliğindeki kaçak yapılar ile gündeme gelmişti. Akşam Gazetesi yazarı Turgay Güler, konuyla ilgili çok önemli bilgileri paylaştı.

FOX Haber sunucusu Fatih Portakal bu kez de çifliğe yaptığı kaçak yapılar ile gündeme geldi. Eşi Armağan Portakal ile birlikte Seferihisar'da 8 bin 394 metrekarelik tarla vasfındaki arsayı 2015'te alan Fatih Portakal'ın, İmar Kanunu'nun kendisine verdiği yasal haktan da faydalanarak imarsız araziye 150 metrekarelik 3 odalı ve tek katlı bir çiftlik evi ile bunun yanına da ayrıca hukuksuz bir şekilde 3 kaçak yapı kondurduğu tespit edildi.

Akşam gazetesi yazarı Turgay Güler ise söz konusu olaya dair kimsenin dikkatini çekmeyen bomba bilgileri paylaştı.

Güler, Portakal'ın kaçak yapılarının yükseldiği dönemde Seferihisar Belediye Başkanı'nın şu anda İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer olduğunu ortaya çıkardı. O dönemde ise Fatih Portakal, ana haber bülteninde Tunç Soyer'e övgüler düzüyordu.

Gecenin bombasını Turgay Güler patlattı...

Portakal çiftliği satın aldığı ve kaçak yapıları yaptığı dönemde sıkı ilişki içerisinde olduğu Tunç Soyer'i sık sık Fox ekranlarında ağırladı.

Gecenin bombasını Turgay Güler patlattı... - Resim : 2

Fatih Portakal Seferihisar Belediyesi'nin söyleşilerinde de katıldı.

Gecenin bombasını Turgay Güler patlattı... ile ilgili etiketler Fatih Portakal Tunç Soyer Seferihisar Çiftlik Turgay Güler
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.