Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi

2 yıllık evliliklerini 10 Eylül 2021'de anlaşmalı olarak sonlandıran eski futbolcu Gökhan Çıra ile iş kadını ve sosyal medya fenomeni Selin Ciğerci yeniden nikah masasına oturdu. İkili sürpriz nikahı sosyal medya hesaplarından paylaştıkları fotoğraflarla duyurdular. Selin Ciğerci evlenir evlenmez soyadını sosyal medya hesabında 'Çıra' olarak değiştirdi.

28 Ekim 2019'da Swissôtel The Bosphorus'da görkemli bir düğünle evlenen 26 yaşındaki eski futbolcu Gökhan Çıra ile kendisinden 12 yaş büyük olan fenomen Selin Ciğerci, 9 Eylül tarihinde Beykoz 1. Aile Mahkemesi’nde görülen davayla 15 dakika içerisinde boşanmıştı. Boşandıktan bir süre sonra yeniden barışan ve aşklarına kaldıkları yerden devam eden ikili sürpriz bir nikahla evlendi.

Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi

SÜRPRİZ NİKAHI SOSYAL MEDYADAN DUYURDULAR

Boşandıktan sonra aradan henüz bir yıl bile geçmeden yeniden hayatını birleştiren Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendiklerini sosyal medya hesaplarından duyurdular. Çiftin nikahı avukatlarının ofisinde kıyıldı. Gökhan Çıra nikahtan karelerini, "Sen artık 2. Ve son kez Çırasın. Tekrar hoş geldin gönlümün sultanı seni çok seviyorum." notuyla paylaştı.

 Daha önce yaptığı açıklamada "Tekrardan gelinlik giymeyi düşünmüyorum, beyaz bir elbise giyerim" diyen Selin Ciğerci nikahta gelinlik giymedi. Spor tarzıyla dikkat çeken Selin Ciğerci'nin kıyafeti sosyal medyada eleştiri yağmuruna tutuldu. Çiftin yeniden düğün yapıp yapmayacağı ise merak konusu oldu.


İşte Gökhan Çıra ile Selin Ciğerci'nin nikah töreninden ilk kareler...

Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi - Resim : 2

Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi - Resim : 3

Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi - Resim : 4

Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi - Resim : 5

 

Geçen yıl boşanmışlardı... Selin Ciğerci ile Gökhan Çıra ikinci kez evlendi ile ilgili etiketler Selin Ciğerci nikah Düğün Sosyal Medya gökhan çıra
GÜNÜN VİDEOSU

Jandarma üniformasıyla esnafa GBT kontrolü yaparken yakalandı! Kadının asıl mesleği şaşırttı...

Zonguldak'ın Ereğli ilçesinde jandarma üniforması giyerek esnaf ve müşterilere Genel Bilgi Toplama (GBT) kontrolü yaptığını söyleyen kadın, ihbar üzerine olay yerine gelen polis ekiplerine yakalandı. Gözaltına alınan kadının sözleşmeli öğretmenlik yaptığı öğrenildi.