Geçen sene Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da 3 yeni transfer sağlık kontrolünden geçti

Spor Toto Süper Lig'de 2021-2022 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Trabzonspor, bir günde 4 transfer birden yaptı. Geçtiğimiz sezon Bologna’dan kiraladığı stoper Denswil ile 3+1 yıllık sözleşme imzalayan bordo-mavililer, serbest statüdeki Danimarkalı oyuncu Jens Stryger Larsen, Kasımpaşa’da oynayan Doğucan Haspolat ve Eren Elmalı ile sözleşme imzalamaya hazırlanıyor. 3 yeni transferin sağlık kontrolünden geçtiği bildirildi.

Bordo-mavili takımın yeni sezon öncesi anlaşmaya vardığı Doğucan Haspolat, Eren Elmalı ve Jens Stryger Larsen, özel bir hastanede sağlık kontrolünden geçti. Kontrollerde futbolculara kardiyoloji, kulak burun boğaz, ortopedi, genel cerrahi, dahiliye ve göz muayenesi yapıldı.

Kan değerlerine bakılan oyunculara sağlık kontrolleri sırasında eko, efor, solunum fonksiyon testi gibi kardiyak testler ve radyolojik kontroller de yapıldı.

Geçen sene Süper Lig'i şampiyon tamamlayan Trabzonspor'da 3 yeni transfer sağlık kontrolünden geçti ile ilgili etiketler Süper Lig Trabzonspor Doğucan Haspolat Eren Elmalı Jens Stryger Larsen
GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.