Gece yarısı panik! Kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı

Ankara'nın ilçesi Sincan'da kolonu patlayan 24 daireli bina panik yarattı. Korku dolu anlar yaşayan bina sakinleri tahliye edildi. Ekipler, önlem amaçlı olatak doğal gaz, elektrik ve su vanalarını kapattı.

Ankara'da Sincan'ın Selçuklu Mahallesi Bilen Sokak'ta 4 katlı 24 daireli binanın zemin katındaki kolonu patladı. Olay yerine gelen polis, itfaiye ve Ankara Büyükşehir Belediyesi Afet Koordinasyon ve Sincan Belediyesi ekipleri çevrede geniş güvenlik önlemleri aldı.

Bina sakinleri tahliye edilirken, önlem amaçlı doğal gaz, elektrik ve su vanaları kapatıldı. Tahliye edilen bina sakinlerinin bir kısmı akrabalarına, 3 aileden oluşan 11 kişi de Büyükşehir Belediyesinin misafirhanesine gitti.

Gece yarısı panik! Kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı

Sincan Belediye Başkan Yardımcısı Abdurrahman Barın, 40 yaşındaki binanın kolonunun patladığını belirterek, "Birazdan binanın mühürlenmesi yapılacak. Hafta sonu olmasına rağmen inceleme işlemlerine başlandı. Binanın boşaltılıp, boşaltılmamasına karar verilecek. Büyük ihtimalle bina boşaltılır. Daha sonra riskli yapıya girer. İnsanlarımız akrabalarının ve şefkat evlerine gitti. Gece de güvenlik tedbirleri alınmış durumdadır." dedi. Belediye ekipleri tarafından mühürlenmesi yapılan bina, güvenlik güçlerine teslim edildi.

Gece yarısı panik! Kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı - Resim : 2

Gece yarısı panik! Kolonu patlayan 24 daireli bina boşaltıldı ile ilgili etiketler Ankara Sincan tahliye kolonu patlayan bina

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

Malezya'da askeri geçit töreninde facia! 2 helikopter havada çarpıştı! Çok sayıda ölü var...

Malezya’da askeri geçit töreni hazırlıkları sırasında iki helikopter havada çarpıştı. Korkunç kaza saniye saniye kameralara yansırken, en az 10 kişinin hayatını kaybettiği öğrenildi.