Gazze'deki katliamı aklamaya çalışan Siyonist destekçilerine canlı yayında sert tepki: "25 bin insan öldürüldü! İkinize de yazıklar olsun! Lanet olsun size!"

İsrail asıllı Amerikalı aktivist Miko Peled, İsrail'in Gazze'deki katliamlarını aklamaya çalışan sunucuya tepki gösterdi.

İsrail'in Gazze'deki katliamı sürüyor. Batı dünyası bu katliamı aklamaya çalışmak için elinden geleni yapıyor ve Filistinlilere uygulanan soykırımı görmezden geliyor.

TalkTV'de canlı yayına katılan Anti Siyonist Yahudi aktivist Miko Peled, katliamı aklamaya çalışan sunuculara büyük tepki gösterdi.

Peled, "Soykırım kurbanlarını kınayacak kadar deli misiniz? 25 bin insan öldürüldü! 12 binden fazla çocuk katledildi ve siz kurbanları mı kınamak istiyorsunuz?

Uzun zamandır var olan ve kötü, soykırımcı devletsiniz. Naziler Yahudileri katlettiğinde dünya başka tarafa bakıyordu. Şimdi de Filistinliler İsrail tarafından gettolaştırılıp öldürülürken dünya başka tarafa bakıyor.

İkinize de yazıklar olsun! ikinize de lanet olsun!" ifadelerini kullandı.

Gazze'deki katliamı aklamaya çalışan Siyonist destekçilerine canlı yayında sert tepki: "25 bin insan öldürüldü! İkinize de yazıklar olsun! Lanet olsun size!" ile ilgili etiketler Gazze Filistin İsrail soykırım
GÜNÜN VİDEOSU

Sokak köpekleri yasasına karşı çıkan imamın konuşması gündem oldu!

Hayvan sevgisi üzerine paylaşımlar yaparak geniş bir takipçi kitlesine sahip Mustafa Efe son zamanlarda sokak hayvanlarıyla ilgili yaşanan olaylar hakkında açıklama yaptı. Mustafa Efe yetkililere seslenerek uyutmak adı altında sokak hayvanlarını öldürülmesini içeren yasadan vazgeçilmesini istedi.