Gazze kan ağlıyor, CHP'li Ağbaba meşk yapıyor!

Filistin'de İsrail katliamları her geçen gün vahşetini artırırken CHP'liler böyle bir süreçte sazlı sözlü eğlence düzenledi!.. Günlerdir "esnaf perişan, insanlar intihar ediyor" sloganları ile nümayiş yapan CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın meşk icra ederken çekilen görüntüleri sosyal medyada bizzat partililer tarafından paylaşıldı...

Kana susamış İsrail'in Ramazan ayının son günlerinde başlattığı katliamlar devam ediyor. Gazze Şeridi'ne düzenlenen saldırılarda şehit sayısı 119'a yükseldi.

İsrail'in son saldırılarında Gazze'deki Çalışma Bakanlığı binası tamamen yıkıldı, Sosyal Kalkınma Bakanlığının bulunduğu bina ve sağlık merkezinde de büyük hasar oluştu.

Tüm dünyada tepkiyle karşılanan vahşi saldırılar, Ramazan Bayramı'na da gölge düşürdü. Türkiye vatandaşından devletin en üst kademelerine kadar İsrail vahşetini en güçlü şekilde kınayan yegane ülke oldu.

Ancak İsrail zülmüne direnişte Müslüman toplumunun simge ismi olan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bu süreçte çirkin karalama kampanyalarının hedefi haline getirildi.

Ramazan Bayramı'nda çalışmalarına ara vermeden Marmaris'te devam eden, son olarak da bugün İran Cumhurbaşkanı Ruhani ile Filistin'deki saldırılar konusunda bir telefon görüşmesi gerçekleştiren Erdoğan "Gazze saldırı altındayken Marmaris'e gitmekle" suçlandı!

GAZZE VURULUYOR, CHP EĞLENİYOR!

Ancak diğer yandan bu eleştirileri ortaya atan muhalefet partileri temsilcilerinin verdiği görüntüler ise büyük tepki topladı.

CHP Genel Başkan Yardımcısı Veli Ağbaba'nın Malatya'da meşk yaparken çekilen görüntüleri sosyal medyada paylaşıldı.

Sazlı sözlü bir eğlenceye katılan Ağbaba'nın türkü söylerken çekilden görüntüleri CHP Malatya İl Başkanı Enver Kiraz tarafından canlı yayınlandı.

Gazze kan ağlıyor, CHP'li Ağbaba meşk yapıyor! ile ilgili etiketler Gazze CHP Veli Ağbaba Türkü israil saldırıları

Sitene Ekle

GÜNÜN VİDEOSU

ABD polisi kampüse girdi... Filistin destekçisi üniversite öğrencilerine sert müdahale!

ABD polisi, Kaliforniya Üniversitesi’ndeki Filistin destekçisi göstericilerin kampına bariyerleri yıkarak ve ses bombası atarak girdi. Kampüste tansiyon giderek yükselirken polisin sert müdahalesi saniye saniye kamerada.