Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan"

Pençe-Kilit Harekatı çerçevesinde, uzman çavuş İbrahim Han Kuzey Irak'da geçtiğimiz ay yaralanmıştı.Tedavi gördüğü hastanede şehit olan Ay'ın bir başka yerde yaralanan arkadaşı Mustafa Arslan duygusal bir mesajla veda etti.

Mevlüt Yüksel
Mevlüt Yüksel

MEVLÜT YÜKSEL/ÖZEL HABER

Türk Silahlı Kuvvetleri'nin,bölücü terör örgütü ile sınır ötesindeki mücadelesi devam ediyor.


SİLAH ARKADAŞLIĞI VE YAŞANANLAR MESAJLARA YANSIDI!

Kahraman Mehmetçiğin terörle mücadele operasyonlarında yaşananlar halen GATA'da tedavi gören Gazi Mustafa Arslan'ın yazdığı sosyal medya mesajlarında ortaya çıktı. Gazi Arslan, şehit silah arkadaşı İbrahim Han ile yaşadıklarını "Ama sesinden belliydi doğmuştu içine.Ev ve asker arkadaşım, can dostum bir kuş misali göçüp gitti bu dünyadan." şeklinde duygusal bir mesaj yazdı.

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan"

Şehit Uzman Çavuş İbrahim Han


"MEKANIN CENNET OLSUN, VATAN SAĞOLSUN CAN DOSTUM!"

Gazi Mustafa Arslan,"Şehit İs.Uzm.Çvş İbrahim HAN
Mekanın cennet olsun can dostum..

Vatan Sağolsun."yazarak veda ettiği şehit arkadaşı İbrahim Han için operasyon öncesi yaşadıklarını şöyle yazdığı görüldü.

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 2

"-Fotoğtaf evimizdeki benim çalışma masamdı..Resmimi yapdırmış masama koymuştum..Şehit olursam birde resmim ile uğraşmayın diye :) Rahmetli İbom sürekli dalgaya vururdu bu resmi ben taşıyacağım diye taşıyacağım dediğin kareye nasıl sığdın be aslanım..

-Yaaa İbom ben hastanede yatarken aradığında hep derdim ya sana gidenemi zor kalanamı zor diye inan hala bulamadım cevabını..

Şehit İs.Uzm.Çvş. İbrahim HAN mekanın cennet olsun İbomm..

-Hakkari dağ ve komando tugayında 3.yılımdaydım..

Şehidimiz İbrahim o zamanlar daha yeni mesleğe başlamış yeni atanmışdı bölüğümüze.
Geldi konuştuk tanışdık baya kanım ısındı kendinesine..


-Görevlere çıkmaya başladık birbirimizi tanımaya başladık derken bir bakdım sapa sağlam abi kardeş olmuşuz yediğimiz içdiğimiz ayrı gitmez olmuşdu..

-Sonrasında İboyu ev arkadaşı olarak yanıma aldım ben gecemiz gündümüz beraber geçiyordu gülüyor eğleniyorduk hüzünlendiğimiz anlardada beraber ağlıyorduk..

 

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 3

-Arada sen şehit olacan ben şehit olacam yok senin bacak kopacak yok benim kopacak sen gazi olacaksın diye birbirimizle şakalaşır gülüşürdük..

-Pençe Kilit operasyonuna giderken ben ondan önce ayrıldım evden ben farklı mevkiye gidecekdim o farklı yere gidecekdi. Benim gidişim erken oldu..


-Helalleştik gene her zaman ki gibi gülüştük eğlendik o gün İbrahimi sonkez görüşüm olacakmışdı ne ben bilebilirdim bunu nede o bile bilirdi..

-Operasyon başladı sürekli telefon trafiğimiz devam ediyor kendisiyle dayım dikkat et diyor ben ona diyorum sen dikkat et derken"


"ŞEHİT OLMADAN 2 GÜN ÖNCE ARADI"

Gazi Mustafa Arslan ev ve asker arkadaşı şehit uzman çavuş İbrahim Ay için yazdığı veda mesajının devamında hastane günleri ile görüşmelerini ise şöyle dile getirdi.

-Ben operasyonun 11.Gününde EYP Patlaması sonrası yaralandım..Çok üzülmüş rahmetli haberimi alınca çok kişi söyledi kendisinin aklı gitmiş benim patlama haberimi alınca..

-GATA’da tedavi olmaya başladım ben Şehidimiz hergün beni görüntülü arıyor en kısa zamanda geleceğini söylüyor bende ona dikkat et sağ salim gelde ne zaman gelirsen gel diyorum hasbihal ediyoruz

-İbom o zaman bile gene kardeşliğini yapdı bana hep aradı sordu..Taa ki o kara güne kadar..Şehit olmadan 2 gün önce aradı sabah saatleriydi..

Sesi bir garip geliyordu ilk defa İbomun sesini öyle duydum..Gece farklı bir mevkiye gideceklerini söyledi..Ve sözlerine şöyle devam etti hiç unutamıyorum o cümlesini


-Dayım o gittiğimiz yerde ya şehit olacağım yada Ankara’ya yaralanıp geleceğim içime doğuyor dedi..Bende olum saçma sapan konuşma deme öyle şeyler sapa sağlam yanıma geleceksin dedim.."

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 4

Gazi Uzman Çavuş Mustafa Arslan

"KUŞ MİSALİ GÖÇÜP GİTTİ BU DÜNYADAN!"

Gazi Mustafa Arslan,can dostum dediği arkadaşı İbrahim Han'ın,telefonla son aramalarında ki duygusal konuşmayı da;

-Ama sesinden belliydi doğmuştu içine birşeyler biliyordum bu sesi aynısını yaşamışdım yaralandığım gün aynı hissi yaşıyordum o gün tekrar..

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 5

-Gene her zaman ki gibi gülüştük ettik ama ne onun gülüşü ne benim gülüşüm benzemiyordu o eski gülüşlerimize vardı birşeylerkapattık telefonu..

-Velhasıl kelam tam 2 gün sonra İbomun Şehit haberi geldi bana kahpe Zapda Şehit düşdü Aslan kardeşim..İlk duyduğumda inanmadım elim ayağım boşalmışdı ama inanamadım sığdıramadım kendime bu haberi

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 6


-Ama sonrasında gerçekle yüzleştim uçup gitti kardeşim benden beraber güldüğüm beraber ağladığım beraber yiyip içdiğim ev arkadaşım asker arkadaşım can dostum bir kuş misali göçüp gitti bu dünyadan


-Rabbim Pençe Kilit operasyonunda şehit olanların ailesine geride bırakdıklarına sabır ihsan eylesin..Yarım kalan Gazi olanlarada bir ömür boyu mutluluk sağlık şifa versin.."şeklin de yazarak veda etti.

 

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 7
İBRAHİM HAN KUZEY IRAK'TA ŞEHİT OLDU!

Uzman Çavuş İbrahim Han,Pençe-Kilit Harekatı çerçevesinde Irak’ın Kuzeyi Hale Dağı doğu bölgesinde,12 Ekim 2022 tarihinde bölücü terör örgütü mensuplarınca düzenlenen EYP patlaması sonucu yaralandı.

25 yaşındaki İstihkam Uzman Çavuş İbrahim Han, sevk edildiği Işıklı Sahra Sıhhiye Hastanesi’nde yapılan tüm müdahalelere rağmen şehit oldu. Şehit Han, Hakkari’deki törenin ardından, memleketi Van’ın Gevaş İlçesi Hişet Mahalle Mezarlığında, gözyaşları arasında son yolculuğuna uğurlandı.

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" - Resim : 8

Gaziden şehit arkadaşa duygusal veda! "Kuş misali göçüp gitti bu dünyadan" ile ilgili etiketler Şehit
GÜNÜN VİDEOSU

Devlet Bahçeli, Ferdi Tayfur şarkısı ile kime ne mesaj verdi? Dikkat çeken kulis bilgisi...

MHP lideri Devlet Bahçeli, dün akşam saatlerinde sosyal medya hesabından dikkat çeken bir paylaşım yapmıştı. Bahçeli, Ferdi Tayfur'un 'Sensin' parçası ile yürüyüş yaptığı anları paylaştı. Bahçeli'nin o paylaşımıyla kime ne mesaj verdiği merak edilirken CNN TÜRK Ankara Temsilcisi Dicle Canova dikkat çeken kulis bilgileri paylaştı.