Gaziantep'te tedbir değil, vaka artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca'nın üstüne basarak uyardığı kentlerin başında olan Gaziantep'te cadde ve sokaklardaki yoğunluğun önüne geçilemiyor. Kurallara uyulmayan kentte, polis 2 bin 946 kişiye daha ceza yazdı.

Tüm dünyayı etkisi altına alan koronavirüsle mücadele devam ediyor. Türkiye'de riskli illerin başında gelen Gaziantep'te ise cadde ve sokaklar dolup taşıyor. Koronavirüs tedbirlerini ve sosyal mesafe kurallarını hiçe sayan halk polis ekiplerinin cezasından ise kurtulamıyor.

Gaziantep'te tedbir değil, vaka artıyor

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca’nın dün yaptığı açıklamada koronavirüs vaka sayısı en fazla artan beş kent içerisinde üçüncü sırada yer alan Gaziantep’te, artan rakamlar ve risklere rağmen cadde ve sokaklardaki yoğunlukta azalma yaşanmıyor.

2 BİN 946 VATANDAŞA YAPTIRIM

Pek çok noktada maske ve sosyal mesafe kuralı hiçe sayılırken, polis ekipleri kurallara uymayan vatandaşlara ceza yazmaya devam ediyor. 18 Temmuz Cumartesi günü il genelinde 2 bin 946 vatandaşa sosyal mesafe ve maske takma kuralını ihlal etmekten idari yaptırım uygulandı.

İHA

Gaziantep'te tedbir değil, vaka artıyor ile ilgili etiketler Gaziantep Koronavirüs Sağlık Bakanı Fahrettin Koca sosyal mesafe
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.