Gaziantep'te evde çıkan yangında acı haber! 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

2,5 yaşındaki çocuğun çakmakla oyunu kötü son buldu. Gaziantep'te 18 Haziran'da Güneş Mahallesi'nde bir evde çıkan yangında ağır yaralanan Suriye uyruklu 25 yaşındaki anne Huda Muhammed ile 2,5 yaşındaki bebeği Halit Muhammed, kaldırıldıkları hastanede verdikleri 9 gün süren yaşam mücadelesini kaybetti.

Annesi mutfakta olduğu sırada oğlu Halit Muhammed çakmakla oynayınca yastıkların tutuşmasıyla yangın çıktı. Yastıkların tutuşmasıyla başlayan yangın kısa sürede büyüyerek tüm evi sardı. Evden dumanların yükseldiğini gören mahalleli, durumu itfaiye ve sağlık ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine adrese çok sayıda itfaiye ve sağlık ekibi sevk edildi.

Gaziantep'te evde çıkan yangında acı haber! 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti

ANNE VE OĞLU YANGINDA YARALANDI

Mahallenin elektriğinin kesilmesinin ardından eve müdahalede bulunan ekipler, içeride mahsur kalan anne Huda, çocukları 7 aylık Ahmet ve Halit Muhammed'i yaralı olarak çıkardı. Sağlık ekipleri tarafından ilk müdahalesi yapılan anne ve 2 çocuğu 25 Aralık Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı.

Gaziantep'te evde çıkan yangında acı haber! 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti - Resim : 2

YAŞAM MÜCADELESİNİ KAYBETTİLER

Yanık ünitesinde tedaviye alınan anne ve oğlu Halit Muhammed, doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşam mücadelesini bu sabah kaybetti.

Gaziantep'te evde çıkan yangında acı haber! 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti - Resim : 3

Aynı gün ölen anne ve oğlunun cenazeleri Adli Tıp Kurumu morgunda yapılan otopsinin ardından defnedilmek üzere yakınlarına teslim edildi. Anne ile oğlunun cenazesi Yeşilkent Mezarlığına defnedilecek.

Gaziantep'te evde çıkan yangında acı haber! 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti - Resim : 4

Gaziantep'te evde çıkan yangında acı haber! 9 günlük yaşam mücadelesini kaybetti ile ilgili etiketler Gaziantep Yangın Huda Muhammed Halit Muhammed
GÜNÜN VİDEOSU

Mardin'de okuldan atılan kız öğrenci tabanca ile okulu bastı! Korku dolu anlar kamerada...

Mardin'de okuldan atılan lise son sınıf öğrencisi kız, tabanca ile gelerek okulu bastı. Okula girmeye çalışan, kapıya tekmeler atan ve havaya birkaç el ateş eden kız öğrenci, polis tarafından gözaltına alındı. Korku dolu anlar saniye saniye kameraya yansıdı.