Gaziantep'te domuz gribi virüsü alarmı!

Gaziantep'te yabancı uyruklu bir kadın domuz gribi şüphesiyle hastaneye kaldırıldı. H1N1 virüsü şüphesi üzerine hastaya maskeli görevliler tarafından müdahale edildiği görüldü.

İHA'nın haberine göre Gaziantep’te yabancı uyruklu bir kadın, öksürük, burun tıkanıklığı, ağrı gibi şikayetlerle Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne geldi.

ALARM DURUMUNA GEÇİLDİ

Kadın hastanın yapılan ilk müdahalesinde domuz gribi 'H1N1 virüsü' belirtilerine rastlandı. Görülen belirtiler üzerine ise hastane alarm durumuna geçti.

Gaziantep'te domuz gribi virüsü alarmı!

Gelişme üzerine hastane personeli maske ve eldiven kullanırken, hastalığın görüldüğü kadın ise gözlem altına alındı.

Gaziantep'te domuz gribi virüsü alarmı! - Resim : 2

Başlangıç aşamasında olduğu belirtilen hastalığın kaynağının tespiti için çalışma başlatıldı.

Gaziantep'te domuz gribi virüsü alarmı! - Resim : 3

“ANİDEN MASKE TAKMAYA BAŞLADILAR”

H1N1 virüsünün tespit edildiği dakikalarda hastaneye iğne vurulmaya gelen Bekir Özdemir isimli bir vatandaş ise tanık olduğu olaya ilişkin şunları söyledi:

"Ben de hastanede içerideydim. İğne vurulmaya gelmiştim. O anlarda bir hastada domuz gribi şüphesi olduğu söylendi. Doktorlar, hemşireler birden maske takmaya başladılar. Umarım öyle bir şey yoktur ya da varsa da büyümeden gerekli önlemler alınır."

Gaziantep'te domuz gribi virüsü alarmı! ile ilgili etiketler Hastane Domuz gribi Suriyeli domuz gribi virüsü Dr. Ersin Arslan Eğitim ve Araştırma Hastanesi
GÜNÜN VİDEOSU

İstanbul'da sokak ortasında dehşet! Yolda yürüyen kadına kafa attı! O anlar kamerada...

Fatih'te yolda yürüyen kadına gaspçı bir adam yumruk ve kafa atarak saldırdı. Kadının sokak ortasında dehşeti yaşadığı o anlar saniye saniye kamerada.