Gaziantepsporlu futbolcu František Rajtoral intihar etti

Gaziantepspor biraz önce gelen haberle sarsıldı. Gaziantepspor'un Çek futbolcusu Frantisek Rajtoral intihar etti...

Antep'deki evinde kendini asarak intihar etmiş vaziyette bulunan Frantisek Rajtoral'ın ölümü ile ilgili bilgelere ulaşılmaya çalışılıyor.

Kimsenin olmadığı bir sırada intihar eden Rajtoral'ın evinde kendini tavana asarak intihar etti. Antepia'da oturan Rajtoral,komşularının şüphelenmesi üzerine polis çağırması sonucu evine girildiğinde tavanda asılı vaziyette bulunduğu görüldü. Şok intihar Gaziantepspor camiasını yasa boğdu.

a1_frantisek_rajtoral

FRANTİŠEK RAJTORAL KİMDİR?

Çek Cumhuriyeti milli takımında da forma giyen František Rajtoral, 2016 - 2017 sezon başında Gaziantespor'a transfer oldu. 23 maçta forma giyen František Rajtoral, gol ve asist katkısında bulunamadı.

Frantisek Rajtoral, Çek Cumhuriyeti formasıyla Euro 2012'de de oynamıştı.

31 yaşındaki futbolcu bu sezon Gaziantepspor'la 12 Süper Lig, 8 de Türkiye Kupası maçında forma giymişti.

Çek basınında yer alan haberlere göre Rajtoral sevgilisi Petra Hruzkova'yla bir süre önce ayrılmıştı.

Çek futbolcu Gaziantepspor'da az konuşan sessiz sakin bir oyuncu olarak biliniyordu.

Aktualne web sitesinin haberine göre ise Rajtoral daha önce Banik ve Plzen formalarını giyerken 2 kez 'kronik yorgunluk' ve 'tükenmişlik sendromu' tedavisi gördü.

Yorgunluk, hayal kırıklığı ve işi bırakma ile karakterize edilen bir durum tanımlamak için kullanılan bu sendromun uykusuzluğa, depresyona kadar varan sonuçları olabiliyor.

Gaziantepsporlu futbolcu František Rajtoral intihar etti ile ilgili etiketler gaziantepli futbolcu rajtoral intihar etti
GÜNÜN VİDEOSU

Kayseri'den İstanbul'a yürümek için yola çıkmıştı... Canlı yayın yaparken kamyon çarptı!

Kayseri'den İstanbul'a gitmek için 8 gün önce 2 arkadaşıyla birlikte yürüyerek yola çıkan 36 yaşındaki Neşet Turan'a sosyal medyada canlı yayın yaptığı sırada kamyon çarptı. Kamyon şoförünün kaza yerinden kaçtığı öğrenilirken Turan'ın hayati tehlikesi olduğu belirtildi.